Gabotherm – Ideelt til renovering af varmeanlæg

Annonce – Dato 20 jan 2022

Gabotherm åbner helt nye muligheder for installering og renovering af varmesystemer. Enkel og hurtig montage gør rørsystemet meget anvendeligt ved renovering af ældre og nedslidte varmeanlæg. Rørsystemet overholder samtidig alle gældende krav i henhold til energirenovering.

Kierulff, renovering af varmeanlæg

Ingen ophugning af gulv

Med Gabotherm rørsystem føres rørene til radiatorerne frem i isolerede rørpaneler, der eksempelvis erstatter de eksisterende fodpaneler i rummet. Det betyder, at man opnår en smuk og diskret løsning, idet rørene bliver helt usynlige. Og sidst, men ikke mindst, slipper man helt for at brække gulvene op for at installere rørene, hvilket sikrer en nem arbejdsgang for håndværkerne.

Et komplet system

Gabotherm-enhederne udgør et komplet system, der sikrer en optimal rørføring og flot finish. I systemet findes der komponenter, der dækker ethvert behov ved installering. Der er let adgang til panelerne, hvilket giver stor fleksibilitet ved udvidelser og ændringer, uanset om panelerne placeres ved gulv, væg eller loft.

Kierulff, slidstærke rørpanelerKierulff, køle- og varmeinstallationer

Minimalt varmetab

Når Gabotherm-rørene monteres i de isolerede rørpaneler, beskytter bagpanelet effektivt mod den kolde ydervæg, hvilket sikrer et minimalt varmetab. Med systemet kan man nemt opfylde kravene til isolering af tekniske installationer, jf. DS 452 isoleringsklasse 3, ved at isolere fremløbet yderligere med 5 mm skumisolering, som kan tilkøbes. Gabotherm-rørene er fremstillet af kunststof - de holder i mange år, og de tæres ikke.

Slidstærke paneler

Rørpanelerne er formet slagfast, hvilket gør dem utrolig slidstærke. Det gør systemet velegnet til udlejningsejendomme, hvor inventaret til tider kan være udsat for en hårdhændet behandling. Det er endvidere altid muligt at udskifte fronten til originalfront i hvid, ved hård slitage, eller hvis det er blevet malet over med anden farve.

Firmaprofil

Hos Kierulff er god service og høj kvalitet i fokus. De er altid klar til at hjælpe med at finde den rette løsning og de rette produkter, hvad enten det gælder skorstene, trykhold eller panelsystemer. Med deres brede produktprogram og årelange erfaring er Kierulff den ideelle partner, når det gælder køle- og varmeinstallationer.

Få yderligere information om køle- og varmeinstallationer fra Kierulff her, tlf. 6250 1150.

Mere om produktet Gabotherm

Gabotherm

Se mere om Gabotherm isolerede rørpaneler