Fyns Hvidevare Levering satser på kvalitet og tilfredse kunder

Dato: 6 Dec 2018

Siden Fyns Hvidevare Levering blev grundlagt i 2007, har virksomheden gennemgået en udelukkende positiv udvikling. Fyns Hvidevare Levering (FHL), der allerede er honoreret med to priser som Gazellevirksomhed, fokuserer i dag primært på at sælge, levere og montere hvidevarer for erhvervskunder.

FHL leverer til glade kunder med anerkendte mærker

Glade kunder og anerkendte mærker

Ved at tilbyde en samlet løsning på salg, levering og montering af hvidevarer glæder FHL i dag et væld af erhvervskunder som eksempelvis boligforeninger, private boligudlejere og entreprenører. ” Vi handler og samarbejder med mærker som Miele, Gorenje og Gram, som er alment anerkendte hvidevaremærker”, gør Claus Petersen fra FHL det klart.

Løsninger tilpasses efter kundens behov

Blandt virksomhedens mange kunder er det landskendte badeland Lalandia, for hvem man over de næste år skal udskifte over 5000 hvidevarer. Spørger man Claus Petersen om hvordan det er lykkedes, lyder svaret:
Vi fortæller ikke kunden, hvad vi har. Vi spørger ind til hvad det er, kunden vil have, og så løser vi det fuldstændig efter disse behov og på disse præmisser. Du får en høj service hos Fyns Hvidevare Levering”, oplyser Claus Petersen.
FHL er også blevet leverandør til hele det nye byområde Gartnerbyen i Odense.
Se dette link http://www.gartnerbyen.dk/

FHL gør det nemt for kunderne

I og med at FHL ikke har de samme store omkostninger, som fysiske butikker har, kan hvidevareleverandøren tilbyde sine kunder den høje service til en lav pris. Det er en stor fordel for virksomheden, at de på kundebesøg kan fortælle kunden, at man hos FHL har det hele ”in house”. Mange andre firmaer i samme branche enten sælger eller monterer kun. Hos Fyns Hvidevare Levering klares det hele af ét og samme firma.
Vi er sat i verden for at gøre det nemt for vores kunder. Dette er blandt andet, hvad vi slår meget på. Vi klarer samtlige dele af processen, hvilket naturligvis gør det oplagt at være kunde hos os”, forklarer Claus.

Garanti

Der ydes op til 5 års garanti til boligforeninger og private udlejere.

Firmaprofil

Fyns Hvidevare Levering (FHL) er en dynamisk virksomhed, som er specialister i salg, levering og montering af hvidevarer. FHL tilbyder en sikker og komplet montering hos kunden, samt bortskaffelse af de gamle produkter. Kunderne kender dem som en serviceminded og løsningsorienteret samarbejdspartner. FHL tager altid dialogen for at kunne udføre opgaven bedst muligt og ved, at vedvarende succes kræver tilfredse kunder. FHL er den pligtopfyldende og engagerede hvidevareleverandør.

Yderligere informationer: https://fhl.as/, tlf. 5051 5959.

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår