Fugleklodser til bølgetagplader

Dato: 2 jul 2020

Med udviklingen af fugleklodser fremstillet af genanvendeligt plast er det lykkedes for firmaet EXPO-NET Danmark A/S at udvikle et fremtidssikret sne- og fuglestop til bølgetagplader.

Fugleklodser til bølgetagpladeret fremtidssikret sne- og fuglestop til bølgetagplader fra expo-net

Fugleklodserne er blevet udviklet på opfordring af og i samarbejde med tagpladeproducenten Cembrit. Bruger man disse fugleklodser, får man en nem og effektiv løsning på de velkendte problemer med fygesne, fugle, større insekter, og hvad der ellers finder vej under bølgetagplader og ind på loftsarealerne.

Med fugleklodserne opnår man endvidere den store fordel, at man har fået et universal produkt, der kan monteres både ved tagfod og ved rygning. Ved tagfoden kan fugleklodsen fastgøres på den nederste lægte eller på sternbrættet ved hjælp af et søm gennem den praktiske sømkant.

Ved rygningen kan den skrues fast i tagpladen, eller man kan lægge en klat fugemasse i begge ender. Fugemassen fastholder fugleklodsen, indtil rygningspladen er blevet monteret og fastholder den. Når fugleklodsen er monteret, vil det ikke være muligt for fugle at pille den ud.

Der er – afhængig af tagplade type (B6 eller B9) – en udluftning på mellem ca. 110 cm2 og helt op til 125 cm2 pr. løbende meter tag, og dermed er kravet fra tagpladeproducenterne om udluftningen overholdt. Hvis elementet er monteret både ved tagfoden samt i begge sider af rygningspladen, vil udluftningen faktisk være fire gange større, end det minimum kræves.

En anden fordel ved fugleklodserne er, at de kan monteres både under etablerede tage, hvor man løsner tagskruerne og derefter skubber sne-og fuglestop elementet på plads, og ved pålægning af nye tage.

Et helt igennem unikt produkt fremstillet af polyethylen, der ikke vil blive nedbrudt af vejr og vind.

Mere om produktet Tag

Tag

Vi leverer produkter inden for snefangsrør, sne- og fuglestop og tagrendenet - & rør

Sne- og fuglestop

Sne- og fuglestop

Til bølgetagplader

Læs mere

Snefangsrør
Tagrendenet

Tagrendenet

Se brochure

Læs mere

Vindbrydende net

Vindbrydende net

Moderne staldbyggeri med miljøvenlige produkter!

Læs mere

Expo-Net video

Referenceprojekter fra Expo-Net Danmark A/S

Vendsyssel Teater- og Oplevelseshus

Vendsyssel Teater- og Oplevelseshus

Nybygning | Hjørring | 161 Mio.kr

Nybygning af teater i Hjørring på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyndt mar...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår