Fremtidens stilladsløsninger designes i 3D og 5D

Dato: 13 jun 2019

En ny digital teknologi – SIM (Scaffolding Information Modeling) – baner vejen for store besparelser på stilladsløsninger, som kan designes og modelleres i både 3D og 5D.

Oplev fordelene med SIM (Scaffolding Information Modeling) med Layher

SIM er et nyt digitalt dataværktøj, der gør det muligt at designe og visualisere stilladsløsninger i 3D og 5D. Det giver overblik over konstruktionsprocessen og skaber helt nye muligheder for tidsmæssig og økonomisk optimering og effektivisering i planlægningsfasen. SIM er det seneste teknologiske fremstød fra Layher GmbH & Co., verdens største producent af stilladssystemer og stilladsdele. 

Det unikke ved SIM er, at du får et klart billede af, hvordan stilladset kommer til at se ud i virkeligheden. Det kan eksempelvis være nyttigt at visualisere, at der er plads til stilladset på den givne lokation, hvor adgangsveje bliver placeret, og hvordan konstruktionen forløber. 

Med Layhers nye gratis værktøj, LayPLAN VR Viewer kan du ydermere tage på digital rundvisning og få et overblik over stilladsets konstruktion med Virtual Reality-teknologien.  

Integration med BIM (Building Information Modeling)

SIM kan kobles sammen med BIM (Building Information Modeling), som er et værktøj til at konstruere 3D-modeller af bygninger. Til sammen skaber data fra SIM og BIM et stærkt grundlag for planlægning og visualisering af stilladssystemer i 3D. 

Data og information fra SIM og BIM kan desuden samles i LayPLAN CLASSIC eller LayPLAN CAD – Layhers unikke digitale softwareprogrammer, som kan benyttes til at designe, modellere og visualisere stilladssystemer i 3D.  

Med Layher får du altid flere muligheder, mere innovation og mere fremtidssikring. Layher GmbH & Co har hovedsæde i Tyskland og datterselskaber over hele verden, blandt andet i Danmark, hvor vi har kontor og lager i Albertslund.

Oplev fordelene med SIM (Scaffolding Information Modeling) – en ny digital teknologi fra Layher

  • Få overblik over stilladsets konstruktion i 3D, 5D og VR
  • Spar tid og penge i planlægningsfasen
  • Nem integration med BIM, LayPLAN CLASSIC og LayPLAN CAD

Læs mere om Scaffolding Information Modeling her

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår