Fremtiden er kelvin-reguleret LED belysning

Dato: 9 jan 2020

At kunne regulere den hvide lysfarve efter behovet giver både dobbelt så meget værdi for brugeren, samt letter arbejdet hos installatørerne.

Fremtiden er kelvin-reguleret LED belysning

En model – flere muligheder

Vil det ikke være skønt, hvis man med én model på lager kan klare flere opgaver og opfylde flere behov hos kunderne, uanset om de ønsker belysning i varm hvid, neutral hvid eller måske endda en kombination?

Denne fleksibilitet er muligt at opnå

Green:ID har et godt produktsortiment, hvor mange af produkterne netop er tiltænkt en fleksibilitet med regulering af lysfarven, henholdsvis med CCT switch eller fuld CCT styring. Med disse produkter har man mulighed for regulering af kelvinfarven fra varm hvid til kold hvid, enten via CCT switch direkte på det enkelte produkt eller via fuld CCT styring med fjernbetjening.

CCT switch fordele

Med valg af et LED produkter med CCT switch, er det muligt for installatøren, direkte hos kunden, at regulere på lysfarven, hvis kunden ønsker denne i en mere varm eller alm. hvid lysfarve. Dermed giver man kunderne mulighed for, med et enkelt produkt, at få tilpasset samme lyskilde til de pågældende rums lysbehov. Samtidig opnår de en ensartethed i det visuelle udtryk, når selve lyskilderne er ens i flere rum.

I green:ID´s sortimentet med CCT switch produkter finder du bl.a. det nye green:ID Multi panel i Ø:220mm, som både er et påbygnings- og indbygningspanel. CCT omskifteren sidder direkte på panelet, og giver mulighed for at vælge imellem 3.000/3.500/4.000 kelvin. Se Multi panelet her

Den populære Up/Down panel lampe, med det unikke design, som giver et næsten gennemsigtigt armatur, har nu også fået CCT switch direkte på panelet og har CCT styring i 3 niveauer: 3.000/4.000/5000 kelvin. Se panel lampen her

green:ID har ligeledes et dæmpbar 60x60cm LED lyspanel med CCT-omskifter. Panelet han en højde på kun 9 mm.
Se panelet her

Green:ID fra Ecofoss, et godt produktsortimentfuld CCT styring via fjernbetjening

Fuld CCT styring

Ved produkter med fuld CCT styring via fjernbetjening, får brugerne mulighed for, løbende at tilpasse lysfarven f.eks. efter tidspunkt på dagen eller om lokalet skal bruges til et aften arrangement med varm og hyggelig belysning eller kontor arbejde hvor lyste skal være mere koldt og klart. I sortimentet finder man bl.a. også de unikke Troldtekt-LED lysskinner som er designet til Troldtekt lofter. Se Troldtekt-LED her

Derudover finder du også flere traditionelle 60x60 CCT kelvin-regulerbare paneler.
Se panelerne her

Referenceprojekter fra Ecofoss

VIA University College

VIA University College

Tj.ydelse/Indkøb | Skive

Kornmod Realskole

Kornmod Realskole

Silkeborg

HAL-ARMATUR I gymnastiksalen på Kornmod Realskole. Udført af: Styreg Service...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår