FREDERICIA FURNITURE: Ny EU-Ecolabel certificeret kollektion

Annonce – Dato 7 nov 2023

Gomo Lounge er designet med fokus på fleksibilitet og cirkularitet.

Fredericia Furnitures nyligt lancerede Gomo loungekollektion designet af Hugo Passos har fået endnu en certificering. Udover at produktet er testet i henhold til det amerikanske BIFMA-certificeringsprogram, så har den for nyligt bestået kravene for EU-Ecolabel.

En kollektion med cirkularitet i centrum

En kollektion med cirkularitet i centrum

Den elegante Gomo loungestol og sofa er designet til en cirkulær økonomi med fokus på lang levetid. Den indre træramme er FSC®-certificeret og alle reservedele, såsom drejemekanismen og glidere, kan adskilles og genbruges. Betrækket er ikke limet, hvilket gør polstringen fuldt udskifteligt og sikrer fleksibilitet til fremtidige formål.

EU Ecolabel er et miljømærke, der vurderer alle relevante faser i et produkts livscyklus: fra udvinding af råmaterialer til produktion, distribution og bortskaffelse. EU Ecolabel er ensidigt anerkendt af alle EU's medlemslande og respekteret verden over for at omfatte nogle af de mest omfattende kriterier i branchen.

Crafted to last - udvidet produktgaranti

Crafted to last – udvidet produktgaranti

Fredericia Furniture er kendt for at lave møbler, der er skabt til at holde.

Et designsynspunkt, der ligger dybt i virksomhedens DNA, da Fredericia tager deres arv og ansvar alvorligt, når de producerer møbler. Derfor tilbydes der også fra 2023 udvidede garantier på væsentlige dele af kollektionen, hvor Gomo Lounge Chair har en garanti på 7 år, og Gomo Sofa har en garanti på 10 år, hvilket repræsenterer den nye standard på 7-25 år.

Her har ikoniske møbler som Den Spanske Stol, Wegner Ox & Queen Stol, Corona-stolen samt hele Mogensens 22-kollektion 25 års garanti, der bidrager til langvarig kvalitet og ekstra værdi for deres kunder.

B Corp-certificeret: Et løfte om social og miljømæssig ansvarlighed

Fredericia Furniture er en del af en global bevægelse af virksomheder, som forpligter sig til at skabe positiv samfundsforandring gennem konkrete handlinger og ambitiøse mål. B Corp er en holistisk certificering for social og miljømæssig påvirkning, gennemsigtighed og ansvarlighed, der gør det nemmere at vælge mere bæredygtigt og blive en del af den positive forandring.

Min farfar byggede Fredericia Furniture på klarhed, gode materialer og menneskelighed som designkoncepter. I dag ser vi også klarhed som gennemsigtighed i værdikæden, gode materialer som en bæredygtig, sporbar brug af naturens ressourcer og menneskelighed som et socialt ansvar i både produktionskæden og lokalsamfundet. ” Rasmus Graversen, Kommerciel Direktør.

Fredericia Furnitures møbler er designet til at ældes med ynde og leve videre fra generation til generation. Disse kerneværdier er forankret i vores ansvarsfølelse, menneskelige empati og etiske produktionsmetoder, der stemmer overens med B Labs beundringsværdige arbejde og vision.

Se Fredericia Furnitures B Impact Report her og lær mere om certificeringer, sporbarhed og produktion her, hvor du også kan læse hele bæredygtighedsrapporten For People & Planet.

YDERLIGERE INFORMATION

Læs mere på vores hjemmeside fredericia.com

Om Fredericia Furniture

Den familieejede virksomhed har siden stiftelsen i 1911 opbygget en stærk tradition for smukt håndværk, enestående kvalitet og nytænkende design udviklet i tæt samarbejde med en kreds af internationalt anerkendte designere.

Mere om produktet Stole

Stole

Stole er en af vores kernekompetencer

Spisebordsstole
Barstole
Stole med Armlæn
Mødestole
Polstrede stole
Lænestole med drejestel
Ottomans, fodskamler & Puffer
BIM-Object/CAD-detaljer
BIM-Object/CAD-detaljer
Pato stole

Pato stole

Se videoen her

Læs mere

Spansk stol

Spansk stol

Se videoen her

Læs mere

Plan chair

Plan chair

Se videoen her

Læs mere