Forslag om nye retningslinjer for altaner i København

Annonce – Dato 1 Dec 2020

Den 8. oktober 2020 blev der i Borgerrepræsentationen stemt om skærpede altanregler, som til midt december er i en høringsperiode, hvor lokaludvalgene og forskellige interessenter, som blandt andet omfatter arkitektvirksomheder samt almene boligforeninger, ejer-, lejer- og andelsboligforeninger, skal afgive høringssvar om forslagene.Den 8. oktober 2020 blev der i Borgerrepræsentationen stemt om skærpede altanregler
Når altanretningslinjerne bliver sendt i høring, kan udvalgte interessenter indsende et høringssvar. Man kan altså ikke som almindelig borger indsende et høringssvar, men man skal derimod gå igennem den organisation som repræsenterer lige netop din boligforening. Afhængig af din boligform kan det være fx: ABF, Ejendomsforeningen Danmark, LLO, Lejerbo, KAB eller lignende.

www.lysogluft.nu er der oprettet en underskriftindsamling, der har til formål at få stoppet de forslåede retningslinjer og i stedet beholde de nuværende, som kun er 3 år gamle og fungerer fint, og allerede tager de forbehold til arkitektur og naboer, der bør tages.

Ved høringens afslutning, vil samtlige underskrifter blive overdraget til politikerne, sammen med de andre høringssvar, som vil blive lavet henover høringsperioden.

Du kan hjælpe og din underskrift gør en forskel!

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår