Food Innovation House

Nybygning af kursus/mødefaciliteter i Vejle på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyndt april 2017 med en beregnet byggeperiode på 12 måneder til en anslået udgift på 30 mio.kr med et brutto areal på 3000 m².

Bygherren er Bagger-Sørensen Invest A/S og som arkitekt er valgt Erik Arkitekter A/S. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af K.G. Hansen & Sønner A/S som er totalentreprenør. , og Kemp & Lauritzen A/S er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Caverion Danmark A/S.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Nature Impact A/S

Grøn indgang til et kreativt hus

Facaden på Food Innovation House i Vejle er et kreativt samspil mellem gyldent træværk og grønne planter. Facaden signalerer, at der også indenfor i den imponerende bygning på 3.000 m2 hersker en kreativ ånd. Der er tale om Danmarks Fødevarehus for innovation og udvikling af fremtidens fødevarer, der skal gavne dansk fødevareproduktion og eksport nu og i fremtiden.

Den store plantevæg krævede mange tilskæringer og specielt fremstillede kassetter for at leve op til de ideer, som fødtes på arkitektens tegnebræt. Resultatet blev en flot plantevæg med et organisk udtryk, der hele tiden skifter i takt med planternes skiftende farver. Plantevalget er her forskellige sedum, græsser og stauder, der varierer i højde, form samt farve. Resultatet er en meget naturlig og smuk plantevæg, der bryder med bygningens arkitektonisk rette linier.


Alu-/ Glasfacade
Fjelsø Alu Facader A/S
Arkitekt
Erik Arkitekter A/S
Beton Entr.
K.G. Hansen & Sønner A/S
Bygherre
Bagger-Sørensen Invest A/S
Bygherre
Givesco A/S
El-entreprenør
Caverion Danmark A/S
Element
Spæncom A/S
Elevator/Lift Entr.
PD Elevator A/S
Entreprenør, øvrig
Nature Impact A/S
Facadeleverandør
Fjelsø Alu Facader A/S
Facadeleverandør
Nature Impact A/S
Gulv Entr.
LH Uni Gulve A/S
Ingeniør
Rambøll Danmark A/S, Vejle
Jord/kloak Entr.
Hans Ikjær Entreprenørforretning ApS
Maler Entr.
Niels Ærø Malerentreprise ApS
Råhusleverandør
Spæncom A/S
Skitseprojekt
Erik Arkitekter A/S
Solafskærmning
Fischer Danmark A/S
Stål Entr.
HB Trapper A/S
Stål Entr.
Stenderup Smede - Og Maskinværksted ApS
Tagdækning Entr.
Skantag A/S
Totalentreprenør
K.G. Hansen & Sønner A/S
Tømrer Entr.
H. Vedel A/S
VVS Entr.
Kemp & Lauritzen A/S

Produktkoblinger

Plantevægge

Læs om vores grønne vægge


Projektdetaljer

Kategori:
Opførelse af kontorhus
Adresse:
Food Innovation House
Dandyvej
Vejle
Vejle
Syddanmark
Budget (Mio. ):
30 Mio.kr
Entr. form:
Totalentreprise
Brutto kvm.:
3000
Etager:
2
Byggestart:
April 2017
Færdigt:
Marts 2018
Byggeperiode:
12 Måneder
Oprettet:
2015
Opdateret:
2019-08-21

Relaterede projekter

Ecco Center

Ecco Center

Nybygning | Tønder | Oplyses ikke

Nybygning af kursus/mødefaciliteter i Tønder med 50 lejligheder på 2 etager h...

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Favrholm Campus, Novo Nordisk

Hillerød

Novo Nordisk købte jorden og Favrholm i 1993 og genskabte i 1996 søen på ba...


Holbæk Sportsby

Holbæk Sportsby

Nybygning | Holbæk | 325 Mio.kr

Nybygning af kursus/mødefaciliteter i Holbæk . Selve byggeriet er påbegyndt s...


Vingsted hotel & konferencecenter

Vingsted hotel & konferencecenter

Bredsten

Vingsted er oprettet i den lille landsby Vingsted tæt ved Vejle. Cent...


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår