’Flyttecontaineren’ rykker ind på byggepladsen

Annonce – Dato 30 nov 2021

Flytte- og opmagasineringsvirksomheden BOXIT er rykket ind i bygge- og anlægsverdenen. Håndværkerne ser store fordele i det velkendte B2C-koncept, hvor man får leveret en flyttecontainer og selv fylder den.

Boxit, flyttecontainer rykker ind på byggepladsen

De klassiske sorte bokse, der typisk leder tankerne hen på flytninger og opbevaring, kan også bruges på byggepladserne, og det har håndværkerne fået øjnene op for.

På en byggeplads i Brønderslev er Dansk Skilte Center i gang med en montageopgave for McDonalds, og her er BOXIT-containeren en vigtig del af arbejdsgangen.

Vi får mange speciallavede dele hjem fra blandt andet England og Spanien, og de er bekostelige. Derfor har vi brug for at få dem opbevaret forsvarligt ude på pladsen, såvel som under transporten, lyder det fra Dan Gilberg, der er projektansvarlig i Dansk Skilte Center, der monterer den ydre beklædning på McDonalds restauranter.

En fordel selv at pakke containeren

Både skilte, overdækket og baldakiner er speciallavede, mens underlaget til beklædningen bestilles særskilt hos en tømrer. Ophæng og andre delelementer fræses af virksomheden selv. Derfor skal det hele gå op i en højere enhed, når alle delene skal samles ude på byggepladsen.

Når vi får vores materialer så mange forskellige steder fra, skal det hele samles ordentligt i containeren, så vi har styr på tingene ude på pladsen. Det er enormt vigtigt, at de forskellige dele er pakket optimalt under fragten, og det er vi selv bedst kvalificerede til at sørge for, lyder det fra Dan Gilberg.

Dansk Skilte Center modtager en container en uge inden, de skal afsted på en opgave, pakker den og får den fragtet ud til den pågældende byggeplads.

Det giver os mulighed for at løse opgaven i ro og mag, men det sparer os også for en masse logistik, at vi ikke selv skal stå for fragten, tilføjer Dan Gilberg.

Boxit, flytteboks container

Mange muligheder i en container

BOXIT har i årevis udlejet de fleksible flyttebokse til private med stor succes, og på erhvervsområdet var byggepladserne et oplagt næste træk, fortæller Kim Halvorsen, der er erhvervssælger hos BOXIT.

Ved at give kunderne på byggepladserne samme muligheder, tryghed og frihed, som vi tilbyder omkring flytning og opmagasinering, kommer vi med en ekstra service, som flere kan se en fordel i. Det er især fleksibiliteten, vi bliver valgt til for, siger Kim Halvorsen.

BOXIT udlejer depotrum efter “self-storage”-princippet samt kontorer og containere til privat- og erhvervskunder. Virksomheden, som ejes af Escot koncernen, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme over det meste af Danmark, har 11 afdelinger i Jylland og på Fyn og hovedkontoret ligger i Aalborg. Derudover udlejer, sælger og specialopbygger BOXIT skibscontainere – i hele Danmark – til erhverv og private. Endvidere har virksomheden kontorhoteller i Risskov og Aalborg, hvorfra der udlejes kontorer til mindre virksomheder.

Læs mere om BOXIT Container her

Mere om produktet Lej en container

Lej en container

Hurtig og fleksibel containerleje

10 fod container

10 fod container

Containerudlejning af 10 fods containere

Læs mere

20 fod container

20 fod container

Containerudlejning af 20 fods containere

Læs mere

40 fod container

40 fod container

Containerudlejning af 40 fods containere

Læs mere

Materialecontainer

Materialecontainer

Containerudlejning af materialecontainer

Læs mere

Værktøjscontainer

Værktøjscontainer

Containerudlejning af værktøjscontainer

Læs mere

High Cube Container

High Cube Container

Containerudlejning af high cube container

Læs mere

Flyttecontainer / Flyttebox

Flyttecontainer / Flyttebox

Containerudlejning af Flyttebox

Læs mere