Fliser, klinker og natursten

Dato: 14 mar 2019

Står man overfor et projekt, hvor der skal bruges fliser, klinker eller natursten, er Næstved Flisecenter klar til at hjælpe projektet i mål. Næstved Flisecenters projektafdeling har fokus på projektorienteret arbejde, og de fire udekørende konsulenter er landsdækkende - de krydser gerne broer og landsdele for at hjælpe kunden i processen. Alle har de mange års erfaring i branchen og de vil meget gerne besøge byggepladsen eller tegnestuen for at spare, snakke og vise fliseprøver frem.

Klinker, fliser og natursten fra Næstved Flise Center

Rådgivning af entreprenører, håndværkere og arkitekter

Når en af Næstved Flisecenters konsulenter tilkobles et projekt, er de med hele vejen fra start til slut. De bistår kunderne fra projektet tager sin begyndelse til det er i mål, og undervejs kommer de gerne med råd, vejledning og løsningsforslag.
Kunderne tæller både bygherrer, håndværkere, entreprenører og arkitekter. Konsulentteamet deltager i opgaverne fra de indledende udvalg af prøver og korrekt vejledning hos arkitekten til mængdeberegning og rådgivning om valg af klæb og fugemasse hos håndværkeren til endelig slutrengøring og vedligehold hos slutkunden.

Næstved Flisecenter har eget skæreri

Som det eneste flisecenter i landet har Næstved Flisecenter eget stenskæreri, hvor man dagligt tilpasser natursten og fliser for private og professionelle: sålbænke, vinduesplader og køkkenbordsplader af marmor eller granit. Alle størrelser kan håndteres og tilpasses: fra store fliser op til 3,20 m lange til fliser på 30x30 cm ned til 15x15 cm eller i specialmål. Skarpe kanter slibes runde, og trappe- og sokkelfliser tilpasses. Det er muligt at bese og udvælge den råplade, der skal skæres af.

Måltagning og montering

Skæreriet udarbejder tegninger og projekterer opgaver på CNC-maskinen, skærer til på brosaven og skærer sålbænke på specialmål. Ved opgaver, der kræver ultrapræcise mål, disponerer man over en specialmaskine til opmåling af fx bordplader og trapper. Ved opmåling og montering er det firmaets ansvar at pladerne passer, og at de når sikkert frem til kunden.

Næstved Flise Center udarbejder tegninger og projekterer opgaverRådgivning af entreprenører, håndværlere og arkitekter hos Næstved Flise Center

Bæredygtighed

Næstved Flisecenter laver kvalitetsarbejde og bruger kun gode materialer af den bedste kvalitet, alt sammen så deres produkter kan holde år efter år og ikke skal skiftes ud efter blot et par sæsoner. Der bruges en del vand i skæreriet i forbindelse med tilpasning af fliser og sten. Vandet renses og genanvendes, og i øvrigt søges forbruget begrænset mest muligt.

Referencer:

Autohuset Kronsbjerg, Odense

1200 m² fliser med fuld service fra start til slut. Dvs. fremvisning af prøver i de indledende faser, opmåling, generel information, bestilling og levering efter kundens ønske. Næstved Flisecenter har leveret og leverer stadig til samtlige autohuse i landet: Nissan, Skoda, Peugeot med mange flere.

Stadionkvarteret, Glostrup

26.835 m² fliser til renovering af køkken og hovedsageligt bad i 1.236 lejligheder, fordelt på seks leverancer siden 2015. Enemærke og Pedersen har haft hovedentreprisen og arkitekten er JJW.

Se vores oversigt over fliser her

Firmaprofil:

Næstved Flisecenter forhandler fliser, klinker og natursten fra førende leverandører i Italien, Portugal, Spanien og Tyskland. De har altid over 80.000 m² fliser og klinker på lager, og kan derfor levere større og mindre mængder med kort varsel.

Yderligere information:

Kontakt projektmanager Ronni Nielsen, tlf. 2269 1310. 
Læs mere om Næstved Flisecenter her eller ring til os på tlf. 5572 1312.

Mere om produktet Natursten

Natursten

Hos os går du ikke forgæves når du leder efter natursten til dit næste projekt

Granit

Granit

Se vores store udvalg her

Læs mere

Marmor

Marmor

Se vores variationer her

Læs mere

Naturstensprodukter

Naturstensprodukter

Skifer med en rå struktur

Læs mere

Skifer

Skifer

Skifer kan anvendes ude som inde

Læs mere

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår