Flisenyheder fra AGROB BUCHTAL

Dato: 1 maj 2017

Keramiske løsninger til den vigtigste arkitekturdisciplin: facader

Flisenyheder fra AGROB BUCHTAL

Flisenyheder fra AGROB BUCHTAL

Keramiske løsninger til den vigtigste arkitekturdisciplin: facader

Bygningsfacader betragtes med rette som den ypperste arkitekturdisciplin. Keramik er en attraktiv løsning i denne forbindelse, da den muliggør individuelle og repræsentative resultater.

Intet er umuligt

Dette kendte slogan gælder også design af keramiske facadebeklædninger. Producenten AGROB BUCHTAL tilbyder en næsten ubegrænset vifte af monokrome farver samt en enorm række nuancerede designs og selv fliser med metallisk udseende. Dette brede spektrum er nu igen smukt udvidet takket være de avancerede muligheder for keramisk digitaltryk. Typiske eksempler på dette er de tre nye kollektioner:
 
OAK karakteriseres af typiske årer og udseendet af gamle egeplanker
QUARZIT repræsenterer det naturlige udseende og karakteren af stenarten af samme navn
SAVONA overbeviser med sine glatte lag og slående, metalagtige teksturer  
 
Som en af kun få fliseproducenter i hele verden dækker AGROB BUCHTAL næsten alle anvendelsesområder for keramiske fliser. AGROB udnytter dette aspekt som en specifik designfordel: Ovennævnte kollektioner og andre serier er ikke kun tilgængelige som facadekeramik, men også som gulv- og vægfliser, således at der kan skabes arkitektonisk sammenhæng mellem ude og inde.

Kreativt look takket være intelligent fastgørelsesteknik

AGROB BUCHTAL tilbyder også fastgørelsessystemer til keramiske beklædningsmaterialer: Ikke kun som fastgørelse, men som en betydningsfuld del af den kreative frihed. En væsentlig del er systemet KeraTwin K20, som har været en succes i årevis og under stadig udvikling. De seneste eksempler er disse to versioner:
 
K20-OmegaS-Profile, der tillader lodret montage af KeraTwin facadekeramik op til det imponerende maksimale format af 180 x 60 cm. Effekten af denne uortodokse montageretning er tilsvarende spektakulær og genererer - afhængigt af format og farve – filigran- eller andre intrikate virkninger.
 
K20-OmegaV-Profile, som giver mulighed for fri horisontal placering af hvert enkelt facadepanel i individuelle skifter i en fascinerende, subtil rytme.
 
Fællesegenskaber for begge varianter:

  • Enkel, hurtig og dermed omkostningsbesparende installation uden brug af værktøj
  • Kan også anvendes på særlige vægkonstruktioner, fx af træ eller metal
  • Den lave egenvægt giver betydelige logistiske og statiske fordele
  • Udførelse med åbne eller lukkede fuger (pr. profil) er mulig
  • Kreativ frihed takket være mange farver, former og formater i samme tykkelse

Ekstra fordele takket være HT-belægningen

En stor del af AGROB BUCHTALs facadekeramik er forsynet med HT- ("hydrofil flise") belægning fra fabrikken. Denne innovative løsning er baseret på virkningen af lys og giver keramiske fliser revolutionerende karakteristika: Når regnen falder genereres en selv-vaskende effekt, og belægningen har tilmed en antibakteriel virkning uden brug af kemiske produkter, der forhindrer vækst af alger eller mos på facader. I tilgift eliminerer HT luftforurenende røg produceret af industrien og biler.

Konklusion: HT sparer tid og penge, bidrager til miljøbeskyttelse og sikrer bygninger et æstetisk indtryk.

Yderligere information: http://www.buchtal.dk/

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår