Flexible skruefundamenter fra Dansk Jordskrue System

Annonce – Dato 2 jul 2020

I mange år har der skullet bygges hurtigt og effektivt. Nu er verden heldigvis også blevet mere opmærksom på miljø og bæredygtighed. Den bæredygtige vej er de ekstra glade for i Dansk Jordskrue System (DJS)

Når man vælger at bygge på jordskruer, sparer man ikke bare penge, men også tid. Tid på jordarbejde, tid på bortkørsel af jord, tid og penge på reetablering af området efter tunge maskiner. DJS’ maskiner er håndholdte, de kan komme ind ad havelågen, ind i baggården, sågar ind i huset og ned i kælderen, hvis det skulle være nødvendigt.

Nyt betongulv på jordskruer

Netop det scenarie gjorde, at entreprenørfirmaet MV Entreprise kontaktede DJS. De var i gang med en kloak- /omfangsdrænopgave i en ældre boligblok i København, og i den forbindelse var flere gulve i kælderen banket op. Udfordringen for entreprenørfirmaet var nu at finde en løsning til at få en solid og stabil base at støbe på.  DJS lavede en test af jordens bæreevne, og denne test viste, at jordskruerne skulle næsten 3 meter ned, før jordens bæreevne kunne klare vægten af det nye betongulv. 
Der blev sat 45 stk. jordskruer à 3,50 meters længde. Det hele blev gjort skånsomt og vibrationsfrit, og modsat traditionel nedramning på bare to arbejdsdage.

jordens bæreevne kunne klare vægten af det nye betongulv.Der blev sat 45 stk. jordskruer à 3,50 meters længde

Den perfekte løsning til både midlertidige og permanente konstruktioner

DJS’ jordskruer er fremstillet i henhold til EN-1090-2 standarder og galvaniseret i henhold til DIN EN ISO 1461. Det er den perfekte løsning til både midlertidige og permanente konstruktioner.

  • Der skal ikke bruges cement (ingen tørretid)
  • Der skal ikke bruges tungt maskineri
  • Skruerne er vedligeholdelsesfrie og har lang levetid
  • Nem og hurtig montering − også om vinteren
  • Kan genbruges uden at ødelægge omgivelserne

Bæreevne

DJS’ jordskruer er udviklet af erfarne civil- og bygningsingeniører i tæt samarbejde med stålproducenter. Skruerne kan bære op til 150 kN pr. fundament. Det betyder, at man kan bruge dem som fundament for alle typer installationer, lige fra hegn, porte og flagstænger til legeredskaber, modulbyggede huse og solcelleparker. Jordskruerne kan bære hele vægten af konstruktionen straks efter montering.

DJS’ jordskruer er udviklet af erfarne civil- og bygningsingeniører Jordskruerne kan bære hele vægten af konstruktionen straks efter montering.

Til alle typer undergrund

Skruernes koniske form betyder, at jorden omkring dem komprimeres, hvilket øger bæreevnen. Uanset om man ønsker at bygge på lerjord, tørv eller sand, får man et solidt fundament. DJS er involveret i hele processen fra start til slut og har derfor omfattende erfaring i og viden om alle dele af processen.

Gør-det-selv-løsninger

DJS har også gør det selv-jordskruer, der kan anvendes til alle udendørsprojekter. Lige fra et hegn eller en terrasse til et gyngestativ eller et skur. Muligheder er mange. Alt dette kan nemt opsættes med håndkraft i alle jordtyper og under alle vejrforhold. Der er desuden den fordel ved jordskruerne, at de kan genbruges.
Kort sagt, DJS’ jordskruer kan bruges til alle opgaver, der kræver forankring i jorden.

Firmaprofil

Dansk Jordskrue System startede op under navnet Thoby Entreprise ApS i september 2015, da tømrermester Magnus Thoby og hans far, Finn Thoby, blev opmærksomme på jordskruens egenskaber og fortræffeligheder. Siden har de introduceret den i Danmark. Herhjemme er klimaet meget lig de steder, hvor jordskruer længe har været populære, blandt andet Norge, Sverige, England og Tyskland.

Yderligere information:

www.danskjordskruesystem.dk, tlf. 7240 6609.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår