Fleksible tætninger til kabel- og rørgennemføringer

Annonce – Dato 20 Apr 2021

Multidiameter™ er en opfindelse, som gør det muligt at tilpasse tætninger til det pågældende rør eller kabel i en gennemføring. Man opnår hermed reduceret behov for lager, materiale og logistik.

Endvidere forenkler teknologien design, forkorter installationstid og giver større fleksibilitet. Multidiameter™ giver også ledig kapacitet til opgraderinger eller ændringer i installationen.

Unik tætningsteknologi fra RoxtecTil brug under terræn har Roxtec udviklet en serie tætninger med tilnavnet UG™.

Gennemføring af rør i fundamenter

Til brug under terræn har Roxtec udviklet en serie tætninger med tilnavnet UG™. Disse tætninger er fremstillet af en blødere EPDM-gummi og tætner således bedre ved højere konstant vandtryk. De kan anvendes i f.eks. beton ved tætning af gennemføring af forsyningskabler, fiberkabler, vandrør og lign. og kan monteres både før og efter at rør og kabler er trukket.

Gennemføring af kabler i brandskel

Roxtec brandtætninger forhindrer en brand i at sprede sig og er testet i hht. internationale standarder. Tætningerne beskytter også mod gas, støv og gnavere, uden at svække konstruktionen. Gennemføringerne kan udformes jf. kundespecificerede krav, men Roxtec tilbyder som standard et bredt udvalg af forskellige dimensioner.

Gennemføring af kabler i brandskelRoxtec leverer tætninger til de fleste applikationer

Mulighederne er mange

Roxtec leverer tætninger til de fleste applikationer, enten som standard eller designet specifikt til opgaven, så kontakt Roxtec for en dialog om dine udfordringer.

Kort om Roxtec

Svenske Roxtec Group er verdens førende leverandør af modulbaserede kabel- og rørtætninger. Virksomheden blev grundlagt i 1990 af Mikael Blomqvist hjemme i hans egen garage. I dag er Roxtec repræsenteret på mere end 80 markeder.

Læs mere om historien om Roxtec her

Yderligere information finder du her, tlf. 4918 4747 (Roxtec’s Infrastructure & Industry-team)

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår