Fleksibel arbejdskraft til byggebranchen

Dato: 8 Feb 2018

MEGA FLEX skaffer den fornødne arbejdsstyrke

Fleksibel arbejdskraft til byggebranchen

Fleksibel arbejdskraft til byggebranchen

MEGA FLEX skaffer den fornødne arbejdsstyrke

Det går stærkt i byggebranchen, hvor de danske virksomheder har svært ved at følge med og skaffe tilstrækkeligt med arbejdskraft. Alt det praktiske og tidskrævende arbejde med denne proces kan man imidlertid spare sig for ved at outsource det til en leverandør, som finder medarbejderne og sikrer at løn og vilkår er i overensstemmelse med danske standarder.

Mandskab på lejebasis

En sådan leverandør er MEGA FLEX, der leverer både danske og udenlandske medarbejdere i det omfang, der er brug for. ”Vi tilbyder mandskab på lejebasis. Det kan være en dag, en uge, en måned eller endnu længere. Det vi tilbyder er en stor fleksibilitet, fordi vores kunder ikke skal administrere og ansætte selv”, fortæller Anders Larsen-Ross, der er direktør i MEGA FLEX.

Kompetencer og erfaringer er det afgørende

En af de virksomheder, som arbejder sammen med MEGA FLEX er Copenhagen Metro Team, der har omkring 1000 mennesker i arbejde på de 22 forskellige metrobyggepladser.

”Man skaber et naturligt incitament for at løse opgaven og skabe rammerne for den. Det giver effektivt arbejde og en højere kvalitet”, udtaler Sigurd Nissen-Petersen, vicedirektør i Copenhagen Metro Team. På grund af den store efterspørgsel efter kvalificeret arbejdskraft er omkring halvdelen af MEGA FLEX’ medarbejdere udenlandske.

Hos MEGA FLEX er det kompetencerne og erfaringerne, de kigger efter hos ansøgerne. ”Fordelen er, at vores kunder ikke selv skal bruge ressourcer på at rekruttere og finde de rigtige kompetencer herhjemme eller i udlandet. Det er os, der tager sig af logistikken og administrationen, og vore kunder betaler kun for de timer, hvor der arbejdes”, siger Anders Larsen-Ross. ”En anden fordel er fleksibiliteten. Selvom vi er en del af vikarbranchen, så stræber vi efter at have en fast arbejdsstyrke og have arbejdsopgaver i pipelinen for vores ansatte”.

Det gode samarbejde Ifølge Sigurd Nissen-Petersen er det samarbejdet, som er afgørende for om det bliver en succes at outsource. ”Vi har samarbejdet med MEGA FLEX i nogle år og har opbygget et godt og tillidsfuldt samarbejde”, fortæller han. ”Det havde været svært at få bygget metroen uden hjælp og arbejdskraft udefra”.

Se mere på www.megaflex.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN