Faskiner og armeringsnet fra EXPO-NET kan genanvendes 100%

Dato: 9 okt 2020

EXPO-NET fremstiller mere end 800 forskellige extruderede net af plast – og alle net kan genanvendes til recirkulerbart plast. Flere af disse nettyper bruges i forbindelse med byggeprojekter.

FASKINER

Nedsivning af regnvand på egen grund ved hjælp af en regnvandsfaskine er en vigtig hjælp til at aflaste kloakker og derefter rensningsanlæg, så de ikke overfyldes med regnvand. EXPO-NET har i mange år fremstillet Bio-Blokke, som anvendes til faskiner, nedsivningsanlæg i det åbne land, rensning af spildevand – og som filtermedie i bl.a. minirenseanlæg.

ARMERINGSNET

EXPO-NET fremstiller flere forskellige typer af armeringsnet, der har mange anvendelsesområder:

  • Stabilisering af blød undergrund og sikring mod kørespor – et problem, kendt af mange husejere
  • Vejarmering og generel stabilisering, fx i sandet undergrund
  • Indhegning ved lufthavne, campingpladser, tennisbaner m. v.
  • Etablering af grønne P-pladser

EXPO-NET armeringsnet er konstrueret således, at det giver en 2-vejs styrke, der spreder trykket. På grund af nettets stærke friktion og trækstyrke fordeles trykket over et større areal, og derved reduceres sætningerne ganske betydeligt.

EXPO-NET armeringsnetNedsivning af regnvand på egen grund

Referencer

Campingplads til mobilehomes

Da campingpladsen i byen Bandholm på det nordlige Lolland skulle i gang med at etablere en campingplads til mobilehomes, var det vigtigt at sikre, at de camperede mobilehomes kunne stå på sikker grund. Campisterne skulle ikke bekymre sig om risikoen for at sidde fast eller få mudrede fødder efter et regnskyl, og campingpladsen ville gerne undgå kørespor. EXPO-NET’s armeringsnet 1311 var den perfekte løsning på denne opgave. Nettets funktion er at fordele trykket fra de lidt tungere mobilehomes hen over hele nettets bredde, og derved undgår man, at der dannes kørespor i græsset. Desuden beskytter nettet mod slidtage af græsset hen over sommeren.

Grøn brandvej

Da børneinstitutionen Lundgården på Nordens Allé i Hjørring skulle renoveres, blev der ved valg af materialer lagt stor vægt på, at renoveringen skulle været ”grøn” og bæredygtig. Området, som børnene skulle lege og tumle rundt på, blev derfor en græsplæne i stedet for et traditionelt fliseunderlag. Ved den lovpligtige brandvej kom EXPO-NET’s armeringsnet ind i billedet. Nettet er udlagt ovenpå stabilgrus og afrettet jord. Efterfølgende er der afsluttet med rullegræs i stedet for fliser. Løsningen blev især valgt af hensyn til børnene, så de ikke falder på stenbelægning, men nu kan lege på græs.

Markedet i Brønderslev stabiliseret

Store Brønderslev Marked anvendte ligeledes EXPO-NET armeringsnet i forbindelse med afholdelse af marked i 2016. Kombinationen af dårligt vejr og trafik til og fra markedsboderne skabte mudrede og ufremkommelige vejbaner. For at afhjælpe problemet blev der etableret armeringsnet på græsplænen, og resultatet var tydeligt. Selv tunge lastbiler gav ikke trykspor i plænen – dette til trods for, at der havde været megen regn i løbet af foråret.

En økonomisk løsning til midlertidige og permanente arealer

”Pointen med armeringsnettet er, at det er en hurtig og enkel måde at etablere et underlag på, som bliver kørefast. Det er klart, at det ikke kan måle sig med en fuldt funderet løsning, hvor der eksempelvis afsluttes med asfalt, men det giver mulighed for at skabe et godt underlag til en pris, der er væsentlig lavere. I mange tilfælde viser den sig at være vedvarende stabil”, udtaler salgschef Niels Arp-Nielsen, EXPO-NET A/S.

Firmaprofil

EXPO-NET Danmark A/S er en Nordjysk virksomhed med 60 års erfaring med højteknologisk produktion af plastnet og plasthegn. EXPO-NET er en solid og anerkendt virksomhed med eksport til mere end 30 lande i og uden for Europa. EXPO-NET er ligeledes BRC certificeret, hvilket understreger den høje produktionsstandard.

Se video her.

Yderligere information: www.expo-net.dk, tlf. 98 92 21 22.

Referenceprojekter fra Expo-Net Danmark A/S

Vendsyssel Teater- og Oplevelseshus

Vendsyssel Teater- og Oplevelseshus

Nybygning | Hjørring | 161 Mio.kr

Nybygning af teater i Hjørring på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyndt mar...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår