Får du kvalificeret rådgivning om sikkerhed?

Dato: 21 Dec 2017

Fokus på dialog giver bedre sikringsløsninger

Får du kvalificeret rådgivning om sikkerhed?

KIBO SIKRING KOMBINERER LØSNINGER DER SKABER TRYGHED!

Når KIBO Sikring påtager sig en opgave er det altid med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Rådgivning og vejledning fylder meget i dialogen med kunden, og den alsidige sikrings-virksomhed kan varetage alle typer opgaver
– fra den simple indhegning af et område til kompleks terrorsikring.

KIBO Sikring har know-how og ekspertise til at skabe trygge rammer omkring mennesker og værdier. Sikringsvirksomheden bruger meget tid på at vejlede og rådgive deres kunder, for at finde frem til den helt rigtige løsning.
Det er således altid kunde-specifikke KIBO-løsninger der sammensættes, og KIBO anvender de bedste produkter fra en fast skare af underleverandører, således der altid kan stås inde for kvaliteten af produkterne. KIBO Sikring leverer alt lige fra de simple perimeterløsninger til højsikkerheds terror- sikring.

Til højsikkerhedsløsninger kombinerer KIBO ofte termiske kameraer og andet overvågningsudstyr, som skaber tryghed døgnet rundt.

For at sikre en gennemgående kvalitet benytter KIBO egne montagefolk og elektrikere. Mange af medarbejderne har op mod 15 års erfaring med at arbejde med KIBO’s produkter, og virksomheden kan på den måde garantere kvaliteten af installationerne – hver gang. Det er de selv samme medarbejdere der kommer ud og foretager vedligehold, 24 timer i døgnet, hvis det er nødvendigt.

Brint fabrikken i Hobro

På den nye brintfabrik i Hobro, som skal omforme strøm til brint, fik KIBO ansvaret for perimetersikringen på det store site, hvor sikkerheden er i højsædet.
KIBO satte et stålgitterhegn op omkring sitet med sikkerhedsbøjler, så det ikke kan demonteres af indtrængere. KIBO leverede og installerede ligeledes foldeporte, som åbner og lukker hurtigt, for at undgå at ubudne gæster kan snige sig med ind.
Nødlåger med nødbeslag er ligeledes installeret til personalet på fabrikken, og er placeret strategisk rundt om på pladsen, så man lynhurtigt kan komme ud i tilfælde af læk eller brand.

KIBO havde et rigtig godt forløb på fabrikken i Hobro, og KIBO og bygherren har tidligere arbejdet sammen på andre projekter.

– Vi har arbejdet sammen med bygherren, Air Liquide, mange gange før, hvor vi har sikret andre af deres sites. Samarbejdet har været rigtig godt, og vores forslag blev godkendt næsten med det samme, både på grund af vores store erfaring, men også fordi vi løbende har haft en rigtig god dialog med bygherren, og kender deres behov og ønsker, forklarer Mark Borup, sikringskonsulent hos KIBO.

Netop den løbende dialog er meget vigtig i KIBOS arbejde, der handler om, at ramme kundens behov. Det er et af KIBOS største fokusområder, da rådgivning og vejledning er essentiel for at få strikket den optimale sikringsløsning sammen.

Læs mere om KIBO Sikring på kibosikring.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår