Fairpaint kvalitetsmalinger

Dato: 15 jun 2017

Malervirksomhed og -butik med fokus på bæredygtighed, sundhed og det unikke design

Fairpaint kvalitetsmalinger

Fairpaint kvalitetsmalinger

Malervirksomhed og -butik med fokus på bæredygtighed, sundhed og det unikke design

Fairpaint er den grønne malervirksomhed, som udelukkende forhandler naturlig maling og lægger vægt på kvalitet, 100% bæredygtighed, sundhed og det unikke design. Fairpaint’s hovedleverandør er den tyske producent Volvox, som har en lang tradition inden for fremstilling af naturlig, indholdsdeklareret og miljømærket maling. Fairpaint er også en malerbutik, hvor man kan hente inspiration og råd til design og forbedret indeklima. I Fairpaint butikken kan man se og vælge blandt mere end 160 afstemte farver. Naturlig maling og dertil hørende malerteknikker er Fairpaints speciale.

Én af Fairpaints populære produkter er:

  • Lermaling - Fairpaints lermaling er en opløsningsmiddelfri, elastisk vægmaling til indvendig brug. Den leveres i mere end 160 valgfri farvetoner, heraf 6 naturligt forekommende lerfarver. Egenskaber - Lermaling er åndbar og fugtighedsregulerende, antistatisk, lugtabsorberende og vandopsugende. Derved dannes negative ioner, hvilket er grunden til at man føler sig godt tilpas i lermalede rum. Særligt kan mennesker med astmasymptomer og hudallergier mærke en forskel. Lermaling er på denne måde med til at skabe et behageligt indeklima. Fairpaints lermaling har en god dække- og fyldeevne og er drypfri og nem at arbejde med. Den anvendes på tørre, sugende og fedtfri underlag, såsom tapeter, puds og øvrige mineralske flader, såvel som ovenpå gammel maling og træbeklædninger. Rækkeevne: 0,100 - 0,125 liter per m²; 6 - 8 m² per liter, afhængigt af underlag. Vaskbar i følge DIN 53778.
  • Lerstrukturmaling - Lertrukturmaling forener alle fortrinene fra både lerpuds og lermaling i ét produkt. Lerstrukturmalingen leveres færdigrørt i spanden, og tilsætning af vand er ikke nødvendig. Udgør en fremragende undergrund for væglasurteknikker. Findes i farverne mont blanc, ivory, dakar, siena terracotta, polar og smoke.
  • Lerstucco - Lerstucco er en indendørs dekorationsspartelmasse uden opløsningsmidler, som er beregnet til påføring af kyndige håndværkere eller kunstnere. Den færdige overflade kan afhængig af påføringsteknik udfærdiges med en mat eller glansfuld overflade.
  • Lerbasis/grunder - Lerbasis er en hvid opløsningsmiddelfri, åndbar elastisk væg- og dækgrunder med stærke kornpartikler til brug indendørs. Anvendes til vægge, der skal behandles med lerpuds. Den er specielt velegnet til mineralske overflader som beton, murværk og pudsede underlag, såvel som træ, gipsbeklædning og lette vægge. Tørrer hurtigt, og har en virkelig god fyldeevne.
  • Ler-ædelpuds - Ler-ædelpuds er en fin, opløsningsmiddelfri, indfarvet åndbar lerpuds uden bindemiddel til brug på indendørs vægoverflader.
  • Lerpuds - Lerpuds er en opløsningsmiddelfri, naturligt farvet åndbar og fugtighedsregulerende lerpuds uden bindemiddel til brug på indendørs vægoverflader.
  • Ler-fixering - Ler-fixering anvendes til vedhæftning af ler-ædelpuds eller andre pudstyper og fx kridtholdige malinger. Herved opnås en god vedhæftende overflade. Er efter gennemtørring næsten farveløs, mat og transparent. Produktet er vandfortyndbart og har virkelig gode vanddampgennemtrængelighedsegenskaber. Lerfixering skal påføres med sprøjte. Forbrug cirka 200 ml pr m².

Se Fairpaints andre 100% bæredygtige - og smarte produkter og brede sortiment her.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår