EverUse Cirkulær Isolering

Dato: 10 Dec 2020

Everuse akustik- og isoleringspaneler oplever stor efterspørgsel fra byggeindustrien, med fokus på bæredygtighed. Senest fra Schiphol lufthavn i Amsterdam, hvor EverUse viste sig at være den perfekte løsning.

Everuse akustik- og isoleringspaneler til Schiphol lufthavn i AmsterdamEverUse Cirkulær Isolering er et slidstærkt isoleringsmateriale

Unikke akustiske egenskaber

Fly laver en masse larm når de starter, letter og lander. I Hollands største lufthavn ønsker man at holde denne støj ude, så de rejsende kan få et behageligt ophold, når de befinder sig i Schiphol lufthavn. Her viste EverUse sig at være den perfekte løsning. EverUse Cirkulær Isolering er ikke kun et slidstærkt isoleringsmateriale, det er også yderst velegnet til lydisolering og absorption. I de seneste år er EverUse derfor blevet brugt til store lydstudier, biografer, diskoteker og teatre. Steder, hvor der kræves en unik akustisk ydeevne, og steder, hvor støjgener skal minimeres.

EverUse det sikre valg, isoleringResultater som kan mærkes

Den vellykkede anvendelse af dette akustiske isoleringsmateriale i forskellige sammenhænge har skabt tillid til EverUse. I fællesskab med alle involverede parter i Schiphol har EverUse udført tests og forsøg, som gav dem det bedste resultat. Dette var også den afgørende faktor for alle de involverede akustiske eksperter – resultatet skulle kunne mærkes. EverUse viste sig at være løsningen på denne enorme udfordring i Hollands største lufthavn.

Let at arbejde med

Projektet var under tidspres, fordi lufthavnen spiller en vigtig rolle for den hollandske økonomi, og mange rejsende bruger lufthavnens terminaler dagligt. Udsættelse ville ikke kun medføre gener og irritation, men også koste mange penge. Projektet skulle derfor afsluttes så hurtigt som muligt. Af denne grund blev det cirkulære isoleringssystem fra EverUse valgt, men også fordi det akustiske isoleringssystem er nemt og hurtigt installere uden problemer. Derfor var EverUse det sikre valg.

Hvis det fungerer her ...

Lufthavnene i Holland er meget strengt reguleret. De strengeste tænkelige standarder gælder for byggematerialer og byggetekniske løsninger. EverUse er derfor meget stolte af realiseringen af dette projekt. Det er en bekræftelse af kvaliteten og værdien af EverUse´s cirkulære isolering. Hvis det fungerer i en lufthavn som Schiphol, er det bestemt også egnet til andre byggeprojekter.

Program:

EverUse® cirkulær isoleringsplade

EverUse®-isoleringspladen er en 100 % cirkulær, fleksibel isoleringsplade fremstillet af cellulosefibre fra genanvendt papir og pap. Pladen er meget robust med meget gode termiske, akustiske og brandsikre egenskaber. Velegnet til isolering af tage, gulve og vægge. Pladen er også Cradle-to-Cradle certificeret.

Dimensioner: 1200 X 500 mm (tykkelser 35, 40, 50, 60 og 70 mm)
1200 X 600 mm (tykkelse 80 mm)

EverUse® isoleringssystem

Everuse® Isoleringssystem er en kombination af C2C EverUse® isoleringsplade og en C2C gipsvæg. Nemt og hurtigt at samle takket være det smarte montagesystem. Desuden giver dette produkt kontaktløs isolering, hvilket øger dets akustiske egenskaber. Velegnet til isolering af tage og vægge.

Dimensioner: 1200 X 500 mm (tykkelser 52, 72 og 92 mm)

EverUse® Cirkulær isolerings-papiruld

Everuse® cirkulære isolerings-papiruld er100 % cirkulær papiruld, fremstillet af upcyclede cellulosefibre. Forbedrer den akustiske og termiske isolering. Ideel til indblæsning i tage, gulve eller vægge.
Opbevaring og besparelse af CO₂: -1 kg CO₂/kg.
Leveres i baller.
Brandklasse: B-S2,D0
Termisk isolering: 0,037 W/(M*K)

Læs mere om EverUse Cirkulær Isolering

Yderligere information: www.triboo.dk, tlf. 3032 0844.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår