Everfloor leverer lamelgulv i høj kvalitet til strømlinet renoveringsprojekt

Annonce – Dato 27 Feb 2020

Teknisk rådgivning, kvalitetsgulv og vellykket levering sikrede Everfloor opgaven som gulvleverandør på et stort renoveringsprojekt.

Tilbage i 2015 begyndte et mere end 3 år langt renoveringsprojekt i Albertslund. NCC havde hovedentreprisen på den imponerende opgave, der bestod af 493 gårdhuse. De knap 500 huse fra 1963–1969 var opført med brug af billig, eksperimental og industriel byggeteknik. Datidens valg af konstruktioner, materialer og byggemetoder betød at bebyggelsen i Albertslund Syd var slidt og led under dårligt indeklima, og oveni havde det et stort varmeforbrug. Derfor valgte man en totalrenovering, hvor kun tag og ydermure stod tilbage. Der skulle i samtlige huse støbes nye betondæk, da især gulvene gav et dårligt indeklima. Hertil skulle der etableres nye vægge, bad, køkken, gulve, installationer mv.

Man valgte en fælles ambitiøs målsætning om at der skulle leveres 5 færdige huse om ugen, som er uden fejl og mangler. Det betød, at der fra start var fokus på at minimere fejl og skabe et flow af processerne, så man mindskede risikoen for forsinkelser på projektet.

Fælles valgte man en ambitiøs målsætning

Stor indsigt i gulvbranchen

Til gulvene valgte man BOENS Strongline, hvor Everfloor stod for kontakt og levering. Everfloor er udelukkende en handelsvirksomhed, og har ikke egen produktion. Deres største styrke ligger i, at de har stor indsigt i gulvbranchen, hvorfor de altid ved, hvad der rører sig inden for gulvbelægning. De repræsenterer et stort udvalg af trægulve. Derudover har de også vinyl- og laminatgulve i deres sortiment. Alle gulvene er altid i høj kvalitet, med lang levetid og til konkurrencedygtige priser.

Skal man bruge gulv, der skal matche noget eksisterende, kan man med stor sandsynlighed finde en passende løsning i Everfloors sortiment. Everfloor bidrager til at finde den rigtige løsning af gulv, også til de mere udfordrende og større projekter. Everfloor har blandt andet leveret gulvløsninger til Axel Towers, Nobis Hotel Copenhagen og Tivoli Hotel.

BOEN Strongline er et lamelgulv i høj kvalitet. Gulvet er et 21 millimeter produkt, der skiller sig ud med sit 5,5 millimeter tykke slidlag. Det betyder, at lamelgulvet kan slibes ligeså mange gange som et massivt 22 millimeter trægulv. Hvor et massivt trægulv på sigt kan give sig og revne, holder BOENS lamelgulv Strongline formen uden der kommer synlige fuger i gulvet. Derudover et det meget holdbart og har en lang levetid.

Til gulvene valgte man BOENS Strongline

Strømlinet projekt

Qua Everfloors ekspertise og faglige viden bistod Everfloor for teknisk rådgivning i den projekterende fase samt undervejs i projektet. Det er en rolle som Everfloor er vant til. Udover teknisk support, var det vigtigt for NCC og Vandkunsten arkitekter, at Everfloor magtede ikke bare mængden på hele 45.000 kvadratmeter, men ligeså kunne overholde den stramme tidsplan der var fremlagt. Der skulle være et særligt flow under projektet, da der skulle stå flere huse færdigt hver uge. Det stillede krav til alle de involverede parter.

 500 boliger medbestemmelse på type af træsort til gulvet

Derudover havde beboerne i de knap 500 boliger medbestemmelse på type af træsort til gulvet. Det satte yderlige krav til Everfloor. For sen eller decideret fejllevering ville have store konsekvenser for hele projektet. Forsinket eller fejllevering betød ophold i arbejdet, og ville dermed sinke projektet.

Lars Ramborgh fra Miko Gulve A/S fortæller: ”Sammen med blandt andet NCC, arkitekterne Vandkunsten og Everfloor, kiggede vi både på produktionen og levering i forhold til målsætning og tidsplan. Der var et fælles fokus om at optimere produktionen og skabe flow. Det var både kvaliteten af produktet og Everfloors evne til at levere den mængde gulv uden fejl og forsinkelser, der blev afgørende for valget af dem som gulvleverandør".

Lars Ramborgh afslutter: ”Målet var hele tiden, at projektet skulle køres så strømlinet så muligt, og vi kom i mål. Uden fejl eller forsinkelser afleverede Everfloor materiale en gang om ugen, og vi kunne holde målsætningen om 5 færdige huse pr. uge - uden fejl og mangler”. Selvom projektet er afsluttet, betyder det ikke af Everfloor er færdig i Albertslund. På nuværende tidspunkt, er Everfloor i gang med et lignede projekt, på hele 25.000 kvadratmeter, AB Vest ,i Albertslund.