Europas ”bedste” slangeskab

Dato: 13 okt 2016

Skandinavisk design og topkvalitet i høj finish

Europas ”bedste” slangeskab
Europas ”bedste” slangeskab
 
Skandinavisk design og topkvalitet i høj finish 

JOMA slangeskabe er skandinavisk design og kvalitet, bygget til mange års holdbarhed og tilmed monterings-, service-, og vedligeholdelsesvenlige. Skabene overholder den europæiske standard EN 671-1. Dimensionerne er i skandinaviske standardmål, og standardskabet er lavet af 1,25 mm epoxy pulverlakeret, galvaniseret stål, mens vinden er lavet af 1 mm epoxy pulverlakeret, profilpresset galvaniseret stål. Vinden er og skal iflg. normen altid være rød. Skabet kan helt eller delvis indbygges i væggen til den ønskede dybde ved hjælp af en separat Indbygningsramme.

Farver og overflader

Standardfarverne er hvid RAL 9016 eller rød RAL 3020, men skabet kan leveres i alle RAL-farver efter ønske. Endvidere kan det leveres i rustfrit stål, epoxybehandlet, ubehandlet eller poleret.

Tiltalende udseende og god økonomi

JOMA slangeskabe passer til alle typer byggeri, fra prestige- til lagerbyggeri, og er tilmed en økonomisk fordelagtig løsning. 

►Se produktside samt priser og datablade

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår