Et vigtigt spring

Dato: 7 mar 2019

Junckers og BPI har i fællesskab skabt et solidt og enestående fundament for verdens bedste sportsgulve. De velkendte, 1.-klasses, massive trægulve i kombination med et unikt stødabsorberende underlag har givet sportsudøvere verden over den ultimative bevægelsesfrihed, den optimale beskyttelse mod skader og det bedste grundlag for at præstere sit ypperste.

Et solidt og enestående fundament for verdens bedste sportsgulve

Der stilles nemlig helt særlige krav til sportsgulve af en kaliber, der skal kunne leve op til såvel myndighedskrav såvel som topatleters vedvarende, fysiske belastninger.

Fra jernbane og bygninger - til sport

Hele filosofien og den konceptuelle tankegang omkring den særlige, vibrationsdæmpende og stødabsorberende funktionalitet stammer oprindeligt fra BPI’s egne erfaringer og succeser fra produktudviklingen til andre af virksomhedens forretningsmæssige segmenter - bl.a. jernbaneindustrien og bygningsindustrien. Udviklingen indenfor stød- og vibrationsdæmpende materialer tog fart i starten af årtusindskiftet, hvor BPI fik en forespørgsel fra en af verdens største leverandører af løsninger til jernbaneindustrien - edilon)(sedra. Kunden efterspurgte en produktløsning til vibrationsdæmpning og beskyttelse af bygninger, vej, mennesker og miljø. Der var mange forhold og forudsætninger, der skulle tages i betragtning - herunder temperatur, luftfugtighed og bestandighed. Men især også produktets elasticitet, rebound (tilbagespringsevne) og formstabilitet efter gentagen belastning har været afgørende udvælgelsesfaktorer. I samarbejde med en af verdens største kemiproducenter - Huntsman - udviklede BPI et helt nyt produkt, der senere blev kendt som BPI’s egenproducerede varemærke - VibraFlex®.

Særlig, vibrationsdæmpende og stødabsorberende funktionalitet

Gennemtestet koncept

Automatiseringen i Junckers’ produktion har stillet ekstremt høje krav til tolerancer og ensartethed, hvorfor BPI’s eget testlaboratorie løbende sørger for, at alle batch bliver kontrolleret og registreret med fuld sporbarhed. Procesmæssigt er der skabt et meget effektivt og fremsynet set-up mellem de to virksomheder, og samtidig er den samlede produktløsning udviklet til at holde i rigtig mange år. Det er ikke ualmindeligt at se 10-15 år gamle gulve, der stadig holder, og VibraFlex® er samtidig udviklet til at holde til gentagne belastninger - endnu flere år - uden at miste elasticitet, form eller dimensioner.

   Udviklet til at holde til gentagne belastninger   

Se mere her om VibraFlex® og læs mere om Junckers' sportsgulve her.

Læs hele artiklen "Et vigtigt spring" her 

 

Mere om produktet VibraFlex®

VibraFlex®

Innovativ dæmpning af struktur- og jordbårne vibrationer

Produktoplysninger - VibraFlex
Tekniske Brochure - VibraFlex

Referenceprojekter fra Bramming Plast-Industri A/S

Ørnevang afd. 10 og Uglevang afd. 11

Ørnevang afd. 10 og Uglevang afd. 11

Udv.renovering | Allerød | 122 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i Allerød med 339 lejligheder på 3 etager . Sel...

Deptford Foundry, London

Deptford Foundry, London

London

Projektnavn: Deptford Foundry, London Forventet afsluttet, årstal: 20...

ÖAMTC-bygning i Wien

ÖAMTC-bygning i Wien

Wien

I slutningen af sidste år blev den nye ÖAMTC-bygning i Wien taget i brug me...

Ultratynde PIR vægkonstruktioner til Hi-Con

Ultratynde PIR vægkonstruktioner til Hi-Con

HJALLERUP

Ho-Con har udvidet deres kontor med en tilbygning. Tilbygningen er konstrue...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår