Et kæmpeprojekt vælger terracotta skærmtegl

Annonce – Dato 21 nov 2019

Endnu et stort og smukt boligbyggeri af boligudvikleren BONAVA Danmark og arkitektfirmaet Vandkunsten ser i disse måneder lyset i Køge: Kystengen, Søndre Molevej 6. 62 flotte ejerlejligheder med den bedste placering står klar til indflytning i slutningen af 2019.

Et kæmpeprojekt vælger terracotta skærmtegl fra KOMPROMENT

Et sammenhængende facademateriale

Bygningens geometri og springende højder holdes sammen af et sammenhængende facademateriale – en mørk terracotta skærmtegl fra KOMPROMENT. Skærmteglene er i øjeblikket i produktion, og inden længe skal de monteres på facaderne.

To type overflader

Vandkunsten har udvalgt skærmteglstenen Pantheon i farven Nordisk Rød, men brændt med 2 forskellige type overflader således at der opstår stor diversitet både farvemæssigt og strukturmæssigt.

Vandkunsten har udvalgt skærmteglstenen Pantheon i farven Nordisk RødPantheon skærmtegl monteres på et 100 % uorganisk montagesystem i aluminium og rustfri stål.

Montering

Pantheon skærmtegl monteres på et 100 % uorganisk montagesystem i aluminium og rustfri stål. Montagesystemet er også udviklet og leveret af KOMPROMENT, og systemet bærer samtidigt 300 mm facadeisolering, hvorved en meget lav og tilsigtet u-værdi opnås.

Referenceprojekter fra KOMPROMENT ApS

Uglevænget

Uglevænget

Nybygning | Køge | 20-25 Mio.Kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Køge med 13 lejligheder på 2 etager . Selve ...

Gaardhaverne

Gaardhaverne

Rækkehusprojektet “Gaardhaverne” i Høje Taastrup har netop modtaget licensb...

Kornets Hus

Kornets Hus

Kornets Hus er Danmarks nye, flotte og samtidig hyggelige center for viden og...

Engparken - Køge Kyst

Engparken - Køge Kyst

Engparken ved køgekyst er blevet beklædt med Komproment’s ZAPPA facadesystem,...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår