Et bæredygtigt hjem til den moderne familie

Dato: 8 okt 2019

Det danske firma Jakobsen Huse har specialiseret sig i at bygge hjem til den moderne familie, som lever op til nutidens standarder inden for indeklima, bæredygtighed, komfort, æstetik og lavt vedligehold. Denne privatbolig i Ryomgård er ejet af en arkitekt som selv designede huset. Han valgte en kombination af naturskifer og Kebony Character træ som facadebeklædning for at give huset et eksklusivt og moderne udtryk.

Et baeredygtigt hjem til den moderne familie

En fuldt moderne bæredygtig løsning

Huset er bygget som en fuldt moderne bæredygtig løsning fra Jakobsen Huse, som består af naturlige byggematerialer, regnvandsopsamling som bruges til toiletter og vaskemaskine, et optimeret og sundt indeklima, ventilationsvinduer og træuldsisolering, klassificeret af Dansk Energimærkning som A2020. Huset er bygget på 25 uger fra start til slut.

Facadebeklædning

Facaden er udført i bæredygtigt træ fra Kebony, Kebony Character 21 x 148 mm glat D-fals 60°, der med tiden opnår en sølvgrå patina. Facaden er totalt vedligeholdelsesfri og ikke-modtagelig over for svamp, råd og insektangreb. Enestående holdbarhed Kebony Character produkter er fremstillet af FSC®-certificeret Pinus Sylvestris, som er behandlet med en biobaseret væske. Den patenterede Kebony teknologi giver et unikt træprodukt med enestående holdbarhed og et eksklusivt udseende, som indeholder sunde knaster.

Facaden er udfoert i bæredygtigt trae fra KebonyHuset er bygget som en fuldt moderne baeredygtig loesning

Bearbejdning

Kebony Character produkterne kan saves i længder som ubehandlet træ, men ubehandlede skæreflader skal beskyttes med en træbeskyttelse. Yderligere høvling/forarbejdning skal undgås, da ubehandlet kernetræ vil blive eksponeret.

Kernetræ

Indholdet af kernetræ vil variere. De angivne data på produktdatabladene repræsenterer Kebony Character med en kerneandel på 50 %.

Referenceprojekter fra Kebony Danmark A/S

Diakonissestiftelsens Hospice Frederiksberg

Diakonissestiftelsens Hospice Frederiksberg

Nybygning | Frederiksberg | 45 Mio.Kr

Nybygning af hospital i Frederiksberg på 2 etager hvor den ene etage er under...

Tilbygning til Gentofte Skole

Tilbygning til Gentofte Skole

Indv.renovering | Gentofte | 10-15 Mio.Kr.

Indv.renovering af undervisningsfaciliteter i Gentofte . Selve byggeriet er p...

Idrætsbørnehaven Rymarksvej

Idrætsbørnehaven Rymarksvej

Nybygning | København | 21 Mio.Kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i København . Selve byggeriet er påbegyndt j...

Det Biologiske Hus

Det Biologiske Hus

Middelfart

Arkitekt og bygherre: 1:1 arkitekter A/S Nybygget 1-plans bygning ca....

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår