Er du projektledende og vil spare tid?

Dato: 4 okt 2018

En stigende efterspørgsel på tekniske beskrivelser af vores trægulves egenskaber og specifikationer, som følger den fælles nationale standard betyder, at Junckers nu har taget skridtet til at udarbejde en serie basisbeskrivelser, der følger BIPS 1.000 strukturen.

BESKRIVELSERNE SKABER OVERBLIK FOR ALLE PARTER

Beskrivelserne understøtter i høj grad arkitektens projekteringsarbejde i forhold til både nybyggeri og renovering. Hvert dokument er opbygget, så det let kan indarbejdes i den samlede bygningsdelsbeskrivelse, og der skal kun foretages få valg vedrørende produktet samt enkelte tilretninger relevante for den specifikke byggesag.

Det betyder, at grundlaget for entreprenørens tilbudsgivning også bliver langt mere overskueligt. Materialet stilles til rådighed via Junckers hjemmeside og brugeren kan frit kopiere og modificere i teksten for at tilpasse beskrivelsen til det aktuelle behov.

BESKRIVELSERNE TAGER HØJDE FOR HELE TRÆGULVSKONSTRUKTIONEN

Indholdet i en udbudsbeskrivelse for trægulve afhænger af, om byggeriet er en sportshal, bolig eller til et erhvervsmæssigt formål.

På hjemmesiden vil man kunne finde præcis den beskrivelse, der passer til ønsket trægulvstype, undergulv og installationsmetode. Indholdte er desuden anvisninger omkring gulvvarme. Junckers udbudsbeskrivelser er udarbejdet på baggrund af eksisterende produktspecifikationer, projekterings- og installationsvejledninger, som til enhver tid bør følge et byggeprojekt.

Udbudsbeskrivelsens tekst skal ses som en vejledning, men den skal altid kvalitetssikres og tilpasses i forhold til det konkrete projekt samt den aktuelle lovgivning på området. Er der behov for vejledning i brug af beskrivelserne, står Junckers projektkonsulenter gerne til rådighed.

Se og download Junckers udbudsbeskrivelser her

Referenceprojekter fra Junckers Industrier A/S

Opførelse af idrætshal, Gl. Hellerup Gymnasium

Opførelse af idrætshal, Gl. Hellerup Gymnasium

Nybygning | Gentofte | 34,0 Mio.Kr

Nybygning af idrætshal/gymnastiksal i Gentofte . Selve byggeriet er påbegyndt...

Atelier Falkonergården

Atelier Falkonergården

Nybygning | Frederiksberg | 32,0 Mio.Kr

Nybygning af idrætshal/gymnastiksal svarende til 2 bygninger i Frederiksberg ...

DSV Hedehusene

DSV Hedehusene

Tilbygning | Høje-Taastrup | 80 Mio.kr

Tilbygning af logistik/distribution i Høje-Taastrup på 1 etager . Selve bygge...

M/S Museet for Søfart

M/S Museet for Søfart

Nybygning | Helsingør | 212,0 Mio.Kr

Nybygning af museum i Helsingør på 2 etager . Selve byggeriet er påbegyndt se...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår