Er beholderen renset? - Gå selv ind at se!

Dato: 24 okt 2017

Beholderrensning dokumenteres på internettet

Er beholderen renset? - Gå selv ind at se!

Beholderrensning dokumenteres på internettet

Er beholderen renset? - Gå selv ind at se!

Krüger Aquacare har siden 2013 konsekvent dokumenteret service af varmtvandsbeholdere og varmevekslere med fotos. Baggrunden var, siger Eskild Beiter, afdelingschef hos Krüger Aquacare, at kunderne i branchen oplevede usikkerhed omkring om arbejdet var udført og om kvaliteten af arbejdet. ”Det er forståeligt nok, da arbejdet ikke er synligt, når anlægget er i drift igen. Man kunne jo sagtens forestille sig, at der kunne ske overspringshandlinger, at nogle ikke fik det hele med. Vi er og har hele tiden været stolte af vore montørers arbejde, så derfor besluttede vi at vise vores gode arbejde frem for vores kunder”, udtaler Eskild Beiter.

Dokumentation på nettet

Systemet er bygget ind i en webside, renbeholder.dk. Når Krüger Aquacares montør kommer ud på en rensningsopgave af en varmtvandsbeholder, går han via sin smartphone ind på renbeholder.dk og vælger den konkrete opgave. Herefter tager han et "før" og et "efter" billede, hvor effekten af arbejdet fremgår. Ved varmevekslere tages et eller to billeder af opstillingen med syrekar og slanger, tilkoblet veksleren.

Umiddelbar tilgængelighed

Så snart billederne er lagt ind, er de tilgængelige for kunden. Der tastes blot serviceordrenummeret eller enhedens serienummer, og så kan man se resultatet af dagens arbejde. Det er meget vigtigt, at montørerne bruger systemet rutinemæssigt. Vi ligger nu stabilt på 95 %. Det er sjældent, at der mangler et billede, men teknologi og andre forstyrrelser kan forekomme, men målet er 100 %.

Positiv modtagelse

”Systemet er blevet godt modtaget af vores kunder”, siger Eskild Beiter. ”Det er meget forskelligt fra kunde til kunde, hvor ofte de er inde og tjekke billeder, men det en god tryghed. Især ejendomsadministratorer har været begejstrede, da de også får mulighed for at dokumentere arbejdet over for deres kunder. Og i eventuelle tvivlsspørgsmål er det en nyttig dokumentation. Det har selvfølgelig også været en god måde at skille os ud fra konkurrenterne i branchen, da vi er alene om at dokumentere arbejdet systematisk.”

Vi udstiller på Building Green i Forum. Mød os på stand nr. 96.

Se mere på www.aquacare.dk, tlf. 43 26 34 33

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår