EQUITONE [natura] NF 164 fibercementplader

Annonce – Dato 18 Feb 2020

EQUITONE er et indfarvet facademateriale, der er designet af og til arkitekter, fremstillet siden 1950'erne. Fibercement er et cementkompositmateriale, der består af cement, cellulose og mineralske materialer, forstærket med en synlig matrix. Intet andet. Hver EQUITONE-plade er unik med fibercementens synlige rå og ubehandlede struktur.

Designpotentiale

EQUITONE-facadematerialer giver ekstremt fleksible designmuligheder. Fibercementen er indfarvet, så overfladen udtrykker kernefibercementens indre struktur og farve. Uanset hvilket facadedesign man overvejer, kan de indfarvede materialer omdannes til smukke, monolitiske facadedetaljer.

Størrelser og bearbejdning

EQUITONE-facadematerialer fås i pladestørrelser på maks. 1,25 x 3 m og kan tilpasses enhver størrelse eller form ved hjælp af standardværktøj på værkstedet eller på selve byggepladsen. Det kan perforeres ved hjælp af vandstråle eller CNC-maskiner, der kan laves store eller meget små snit, og materialet kan endog præges og printes. Designere har blandt andet brugt det til indretning og møbler. Med det indfarvede materiale kan der opnås perfekte, indviklede detaljer.

Bestil en gratis materialeprøve her

Nyhed: EQUITONE [natura] NF 164

Tekniske specifikationer: Mat, silkeblød og glat overfladefinish Fibre fordelt tilfældigt ligesom mælkevejen, visuelt raffineret, flot.

Fordele:

  • Brandsikre (ingen ildantændelse, ingen brandudbredelse)
  • Lydisolerende
  • Modstandsdygtige over for ekstreme temperaturer og frost
  • Vandbestandige (hvis brugsvejledningen følges)
  • Modstandsdygtige over for mange levende organismer (svamp, bakterier, insekter, skadedyr osv.)
  • Modstandsdygtige over for mange kemikalier
  • Miljøvenlige, ingen skadelig gasafgivelse
  • Materialets udseende ændrer sig ikke grundet transparent coating
  • Stærke, faste plader

Pladestørrelser

2500 x 1250 mm og 3100 x 1250 mm

Tykkelser: 8 mm, vægt 15,4 kg/m² 12 mm, vægt 22, 8 m²

Referenceprojekt Pabellón Egaligilo Broisssin, Mexico

Blot få måneder efter lanceringen af det seneste medlem i EQUITONE-familien

Blot få måneder efter lanceringen af det seneste medlem i EQUITONE-familien, EQUITONE [natura] NF164, konstrueres flere projekter med dette materiale.

Det mest spektakulære projekt indtil nu er en pavillon i Mexico, hvor EQUITONE [natura] NF164 på spektakulær vis er blevet kombineret med EQUITONE [tectiva] TE60.

Denne pavillon er et eksempel på, hvor kreativ man reelt kan være med EQUITONEs former og perforeringer.

En lokal arkitekt ved navn Gerardo Broissin står bag projektet. Oplev den nye EQUITONE [natura] NF164 WHITE, der er inspireret af naturens bløde, elegante farvepalette, og som passer perfekt sammen med EQUITONEs raffinerede og autentiske fibercementnuancer. Materialet skaber en blød og meget elegant fremtoning.

Oplev vores nye EQUITONE [natura] NF164 WHITE, inspireret af naturens bløde, elegante farvepalet, og bestil en gratis materialeprøve her.

 

Yderligere information: www.equitone.com/da-dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår