EQUITONE® fibercement facadepaneler

Annonce – Dato 23 jan 2020

Da Ludwig Hatschek opfandt fibercement i slutningen af det 19. Århundrede, kombinerede han jordens grundlæggende elementer: mineralske materialer, vand, luft og ild (varme) i en simpel filtreringsproces. Etex har fremstillet fibercementmaterialer siden 1905, og den mest prestigefyldte inkarnation af denne stolte arv af unikke materialer er EQUITONE® facademateriale sortimentet. Hatschek’s produktionsproces gør hvert EQUITONE facadepanel unikt med en individuel fibercementtekstur.

Designpotentiale

EQUITONE facadematerialer tilbyder en uovertruffen designfleksibilitet. Fibercementmaterialet er gennemfarvet, hvilket betyder, at overfladen viser den indre tekstur og farve af kernematerialet. Uanset facadedesignet kan det gennemfarvede materiale omdannes til skarpe, monolitiske facadedetaljer. Den maksimale panelstørrelse er 1,25 x 3 m, og tildannelsen sker ved hjælp af standardværktøj på værkstedet eller på stedet. Materialet kan perforeres ved hjælp af vandstråle- eller CNC-skæring, der kan laves store eller meget små udskæringer, og overfladen kan præges og forsynes med tryk.

Ventilerede facader

EQUITONE® fibercement facadepaneler egner sig fortrinligt til ventilerede facadekonstruktioner. Teknikken ved ventilerede facader, som blev udviklet for flere hundrede år siden i Skandinavien, anvendes i dag ofte i områder med krævende klimaforhold. I klimaskærmsystemet fører yderpladen regn og solvarme væk fra bygningen. Den ventilerede plads lader luften cirkulere frit bag pladen og skaber en ventileret og behagelig bolig. Det er nødvendigt at have et 20-35 mm ventileret hulrum afhængig af bygningens højde. Et ventileret facadesystem har minimal tykkelse og vægt og giver alligevel maksimal ydeevne.

Equitone fibercement facadepanelerProgram

EQUITONE [Linea] er et unikt 3D-formet, gennemfarvet facademateriale, der leger med lys og skygge. Det fremviser en lineær tekstur, der fremhæver det rå fibercement kernemateriale. I løbet af dagen giver dagslysets skiftende vinkel et varieret facadeudtryk. Fås i 3 farver.

EQUITONE [tectiva] karakteriseres ved en sandet overflade og naturligt forekommende nuancer. Hvert tectiva panel er unikt, der stærkt udtrykker kernens rå fibercementmateriale. Uanset designet giver tectiva skarpe, monolitiske detaljer. Fås i 8 farver.

EQUITONE [materia] fremhæver fibercementens skønhed, med en struktureret, men fløjlsagtig overflade. Den stadigt skiftende atmosfære giver materialet naturlige, subtile skyggevariationer. Fås i 2 farver.

EQUITONE [Natura] Det unikke facadepanel fremviser diskret den rå tekstur af kernens fibercementmateriale. Materialet kan omdannes til enhver størrelse eller form på værkstedet eller på byggepladsen med gennemfarvede skarpe, monolitiske detaljer. Fås i 26 farver.

EQUITONE [pictura] er et facademateriale med en ultra-mat arkitektonisk finish. Tusindvis af custom-made, matte projektfarver er tilgængelige på anmodning. Materialet kan også perforeres eller trykkes. Fås i 20 farver. Andre farver på forespørgsel, med forbehold for mindste ordremængder.

Yderligere information: www.equitone.dk, tlf. 73 66 19 99.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår