Epokegørende nyhed fra Jesmig Brønddæksler

Annonce – Dato 12 maj 2022

Jesmig Brønddæksler har igennem sine 10 år på markedet gentagende gange udvidet sortimentet. Som regel når der har været forespørgsler eller budt på direkte udfordringer. Hos os er et dæksel ikke bare et dæksel men et produkt der skal passe ind sammen med sine omgivelser og være med til at give den helt rigtige afslutning på hvad der gemmer sig under jorden.

Jesmig - nyhed: Træhulsrist

Hele firmaet er bygget på at være innovative i et ellers meget konservativt miljø og kultur.

Henover det sidste år har vi arbejdet på at udvikle vores bud på en træhulsrist. Træhulsristen er udført således at den omliggende belægning på naturlig måde også anvendes i selve risten, hvilket bevirker en smuk æstetisk ensartet udseende på f.eks. torve, pladser, parker, gågader osv.

Jesmig Brønddeksler

Det er vigtigt for Jesmig Brønddæksler at vores produkter er smukke og æstetiske, men samtidige så funktionelle som muligt. Dette har haft stor betydning for designet af træhulsristen.

Det har blandt andet medført at i stedet for at aflede vores naturlige nedbør til kloakken og derefter installere grønne plastik sække til kunstig vanding af træer og buske som plantes i bymæssige belægninger. Har vi designet træhulsristen så regn og overfladevand kan sive direkte ned omkring træernes rødder. Hvor det overskydende vand lagres i specialudviklet stenuld, hvor 90% af volumen kan indeholde vand. Det betyder at ved en normal plantning af et træ med stammeomfang mellem 10 til 30 cm, vil træet kunne have et vanddepot på ca. 350 til 400 liter vand som er tilført ved hjælp af naturlig nedbør.

Jesmig, træhulsrist

Vi gør opmærksom på at vores dør er altid åben til en uforpligtende snak.

Vi har kontor og lager i Nordsjælland, i den lille by Gørløse mellem Hillerød og Slangerup. Dermed har I nu mulighed for at komme forbi og se hele vores sortiment af brønddæksler og afløbsriste. Ligeledes vil vi kunne rådgive jer om, hvilke typer der er mest optimale for netop jeres projekt samt få inspiration til hvilken type belægning I kan vælge til jeres dæksel.

Vi kan kontaktes på mail info@jesmig.dk eller på tlf. +45 4844 1024 for yderligere information.