Enkel og effektiv brandbeskyttelse af stålkonstruktioner

Annonce – Dato 10 nov 2016

PROMATECT 200 fra Promat er let at dimensionere, montere og anskaffe

Enkel og effektiv brandbeskyttelse af stålkonstruktioner

Enkel og effektiv brandbeskyttelse af stålkonstruktioner

PROMATECT 200 fra Promat er let at dimensionere, montere og anskaffe

Med PROMATECT 200 opnår man en sikker brandbeskyttelse af bærende stålkonstuktioner med kalciumsilikatplader uden brug af special udstyr. Alt hvad der behøves er et målebånd, sav og klammepistol. Brandbeskyttelse med PROMATECT 200 fra Promat er let dimensionere, enkel at montere, og nem at anskaffe via alle landets trælaster. Effektiv brandbeskyttelse – helt enkelt.

Baggrund

Det kan være kompliceret at beregne med tabelopslag og krydsreferencer Dertil kan man lægge en omstændelig installation med fx specialtilbehør som skinner, clips, lim, punktsvejsninger, forboring for skurer mm. Promat har gjort hele processen af brandbeskyttelse fra dimensionering til endelig montage på byggepladsen simpel. En løsning som er dokumenteret med omfattende test og godkendelser.

Sådan beregner man

Promat har udviklet og gennemtestet en beregner af plader og tykkelser. Man skal blot svare på seks enkle spørgsmål, hvorefter beregneren leverer specifikation af pladetykkelsen, antal pladelag og dimensionering af brandbeskyttelse på stålkonstruktioner på mindre end 30 sek.
Promat-beregneren kan findes på www.promat-calculator.com

Effektiv montage

På byggepladsen er løsningen helt enkelt at gå til og består af tre enkle trin:

  • PROMATECT 200 plader skæres i ønskede mål.
  • Man monterer lasker af PROMATECT 200 bag pladesamlinger og løbende pr. 1200 mm til fastgørelse af det brandbeskyttende lag.
  • PROMATECT 200 pladerne skydes på laskerne med klammepistol.

Hermed er brandbeskyttelsen etableret.

Firmaprofil

Promat er den førende producent inden for passiv brandbeskyttelse, med stor indsigt i materialers adfærd under en brand, og udvikler og vejleder på baggrund af dokumenteret viden fra tests mv. Promat-plader kan blandt andet bruges til brandbeskyttelse af stål, beton og kabler, samt som effektiv isolering af varmekilder i industrien. Virksomheden Promat indgår i Etex Group, som er den markedsledende producent af højkvalitets bygge- og isoleringsprodukter ved høje temperaturer.