Enkel montage sætter zinkpaneler til vægs

Annonce – Dato 23 maj 2012

Med Rheinzinks facadepaneler SP-Line er det blevet let og enkelt at beklæde gavle, facader og småbygninger med zink som alternativ til fx træ og eternit.

Enkel montage sætter zinkpaneler til vægs

Med Rheinzinks facadepaneler SP-Line er det blevet let og enkelt at beklæde gavle, facader og småbygninger med zink som alternativ til fx træ og eternit.

Zink er en flot og vedligeholdelsesfri løsning, som stadig flere boligejere vælger, når fx garagen, redskabsrummet, gavlen eller sternen skal beskyttes mod vind og vejr. Med Rheinzinks præfabrikerede facadepaneler SP-Line er det tilmed hurtigt og nemt at montere zinkbeklædning - og dermed et reelt alternativ for tømreren til eksempelvis træ og eternit.

Rheinzink SP-Line består af en række paneler og profiler, som ved hjælp af beslag kan monteres såvel lodret som vandret. Panelerne tilpasses nemt i de ønskede længder og vinkler med almindeligt håndværktøj. Kanter og ender afsluttes elegant med tilhørende profiler.

Rheinzink SP-Line kan anvendes, uanset om der er tale om en renoveringsopgave eller nyopførelse, blot underlaget er skruefast. For at montere SP-Line med et vellykket resultat skal man blot følge anvisningerne og arbejde metodisk.

Materiale- og monteringspriser tåler sammenligning med fx træbeklædning, eternit og tilsvarende materiale. Ikke mindst når zinkens lange levetid og vedligeholdelsesfrie og bæredygtige kvaliteter tages i betragtning. Rheinzink giver tilmed 30 års garanti på produktet.

Hertil kommer, at Rheinzink patinerer smukt og holder i årtier, ligesom det aldrig skal males. Samtidig har Rheinzink en "selvhelende" overflade, hvor småridser, fugleklatter m.m. forsvinder af sig selv med tiden.

Zink kan desuden genanvendes 100 pct. og bliver det i stigende omfang til bl.a. bæredygtigt byggeri. Faktisk indgår der i dag omkring 30 pct. recycled zink i produktionen af nye Rheinzink-produkter.

 

Du kan se montagevideoen her

Man kan læse mere om Rheinzink på www.rheinzink.dk.