Enestående chance for innovativt input til byggebranchen

Annonce – Dato 9 maj 2018

ARCHITECT@WORK løber af stablen den 16. og 17. maj

Enestående chance for innovativt input til byggebranchen

Det er et imponerende program af innovative kreationer, idéer og faglige speaker-indslag, som Forum i København præsenterer de projekterende i byggebranchen for, når ARCHITECT@WORK løber af stablen den 16. og 17. maj. Allerede nu tegner eventen til at blive et stort tilløbsstykke for professionelle med lyst til at få et kig i krystalkuglen, hvad angår fremtidens trends inden for arkitektur og nytænkende byggematerialer.

Registrér dig her for fri entré med koden BM789

Grænserne rykkes

Tiderne for nytænkning i arkitekturen og materialeudvikling har næppe nogensinde været mere spændende end i dag, hvor grænserne mellem former, struktur og anvendelsesmuligheder rykkes, samtidig med at nye teknologier og større fokus på bæredygtighed er med til at udvide rammerne for innovation. Der findes mange messer og kilder til inspiration, men det unikke ved netop ARCHITECT@WORK er dels det eksklusive og meget velstrukturerede udstillingsmiljø, designet til at give optimale muligheder for professionel networking, fokusering, relevans og udnyttelse af de besøgendes kostbare tid, dels dét faktum, at samtlige udstillere, produkter og idéer har været igennem nåleøjet i form af en kræsen, dansk jury.

Herudover er 2018-temaet for side-events meget oppe i tiden, nemlig Tekstil & Arkitektur. I Forum vil man kunne se 100 fascinerende eksempler, udvalgt af tyske raumPROBE, på hvordan tekstiler i arkitekturen kan tilføre noget nyt, såvel visuelt som funktionelt. Scandinavian-Architects.com, som er en del af World-Architects.com, har eksklusivt for ARCHITECT@WORK sammensat en række interessante showcase-projekter til en lang udstillingsvæg.

Det er 2 år siden, ARCHITECT@WORK sidst besøgte København. Dengang præsenterede 122 udstillere cremen af deres innovative idéer, og 1.814 professionelle besøgende gjorde eventen til en succes. I år deltager 130 udstillere med mere end 300 innovationer, og tilmeldingerne p.t. tyder allerede på, at besøgstallet langt vil overgå forrige event.

Hent din billet GRATIS her

Input fra prominente key speakers Danmark har altid været frugtbar grobund for dygtige og innovative arkitekter. Dette gælder i høj grad også i dag, og på den kommende event i Forum får man lejlighed til at lytte til flere af de personer, der bidrager til tidens og fremtidens standard.
Følgende key speakers kan opleves i et spændende seminar-program under eventen:

  • Jesper Gottlieb, som er Arkitekt MAA og Kreativ Direktør og Partner hos Gottlieb Paludan Arhcitects.
  • Caroline Nagel, Project Direktør hos COBE.
  • Linda Korndal, Arkitekt MAA, Head of Architecture og Partner hos Norm Architects.
  • Nikoline Dyrup Carlsen, Arkitekt MAA og medstiftende Partner hos SPACON & X. Martin Tamke, Associate Professor på KADK, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.
  • Poul Høilund, Arkitekt MAA og medstiftende Partner hos NORRØN.

Jesper Gottlieb’s indlæg vil omhandle smuk drapering af store tekniske anlæg, så de bliver et visuelt aktiv i omgivelserne. Nikoline Dyrup Carlsen kommer ind på, hvordan arkitekter og designere kan komme tættere på materialeudviklingen, og hvordan erfaring og nytænkning kan struktureres, deles og udnyttes optimalt i et tværfagligt samarbejde.

Linda Korndal har til ARCHITECT@WORK’s katalog bl.a. udtalt, at det som oftest er det simpleste og mest ukomplicerede udtryk, der virker mest slående i arkitektur og design, med geometrisk renhed og en rumlig følelse af harmoni, hvor man søger ind til essensen.

Martin Tamke forklarer til samme katalog, at tekstiler bliver anvendt i nye områder af arkitekturen, muliggjort af fremskridt inden for digital design, fabrikation og materialevidenskab, sådan at tekstil anvendes til mere effektiv og bæredygtig arkitektur, og sammen med tværfagligt samarbejde skaber nye rumlige og materialemæssige muligheder.

Lyt til disse og de øvrige inspirerende foredrag på eventens indlagte seminarer, og læs forinden flere detaljer om hele programmet på hjemmesiden.

Adgang til ARCHITECT@WORK er gratis ved forhåndsregistrering med koden BM789 - KLIK HER