Energirenovering i Greve

I en udlejningsejendom på Hundige Strandvej 192-194 i Greve kan boligforeningen se frem til en væsentlig reduceret varmeregning fra vinteren 2014-2015. Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

Papiruld Danmark A/S

Energirenoveringen af udlejningsejendommen var foranlediget af en energimærkning i den lavest mulige kategori - mærke G.

Efter en gennemgribende isolering med isolerings-materialet Papiruld, kan beboerne se frem til store besparelser på varmen. I en udlejningsejendom på Hundige Strandvej 192-194 i Greve kan boligforeningen se frem til en væsentlig reduceret varmeregning fra vinteren 2014-2015. Ejendommen, som er 967 m2 og huser 14 bolig- og erhvervslejemål fordelt på 3 etager, er i gang med en gennemgribende energirenovering, som omfatter stort set alle typer isoleringsarbejder: Gulve, skunke, vægge mod tag, loft, hulmur, wet-spray af etageadskillelse mod kælder.

Energirenoveringen er foranlediget af en foreløbig energimærkning af ejendommen udført foråret 2013. Her havnede ejendommen i den lavest mulige kategori - mærke G. Så snart de foreslåede energibesparelsesforslag fra energimærket er implementeret, vil ejendommen få klassificeringen A2010, hvor der leves op til kravene i BR10, som efter A2020 og 2015 er det tredje højeste energimærke. I udbudsmaterialet var der lagt vægt på en effektiv løsning af isoleringsarbejdet i etageadskillelsen mod kælder.

Ejendommen har høj kælder med 200 m2 uudnyttede, kolde rum. Til isolering af etageadskillelsen faldt valget på Papiruld med wet-spray, da det er langt den mest effektive løsning. Endvidere blev der fra totalrådgiverens side lagt stor vægt på den effektive isolering, som Papiruldsgranulat yder omkring rør og ventilationskanaler især på loft og i skunkrum.


Produktkoblinger

Isolering af etageadskillelse med Papiruld

Kan anvendes til isolering af etageadskillelse


Relaterede projekter

Det Biologiske Hus

Det Biologiske Hus

Middelfart

Arkitekt og bygherre: 1:1 arkitekter A/S Nybygget 1-plans bygning ca....


FBA Huse

FBA Huse

Viborg

Nyopførte FBA huse i Viborg


Jacobi - nyt tag

Jacobi - nyt tag

Ved lægning af J13v opnår du et markant tagbillede på grund af tagstenens ...


JKE Design A/S – JKE Nature

JKE Design A/S – JKE Nature

NOK SE MEN OGSÅ RØRE En lille revolution: ’Det ser fantastisk ud. Men endnu...