Energibesparende aksialventilator

Dato: 23 maj 2019

Hvis man har været ude at flyve på det seneste, har man måske også bemærket formen på de nyeste passagerflys vinger og motorhuse. Vingespidserne er tilføjet winglets for at begrænse vingespidshvivler (vortex), og motorhusene har fået takket kant for at mindske støjen fra jetudstødningen.

Energibesparende aksialventilator fra Anvenavancerede Winder seglformede ventilatorvinge Anven er leverandør af kvalitetsventilatorer og ventilationsudstyr til dansk byggeri og industri

Højere effektivitet og lavere lydniveau

Den avancerede Winder seglformede ventilatorvinge har både den aerodynamiske vingespids med winglet, der mindsker turbolens, og den takkede kant af vingebladet, der giver et bedre luft-flow. I forhold til en traditionel ventilator vinge har Winder vingen et ca. 15 % mindre energiforbrug og lydniveau. Samlet set en bedre ydelse og et meget lavere lydniveau.

Typer

Winder ventilatoren leveres til panelmontering, kanalmontering, til brand/røg- eller ATEX-ventilation (eksplosionsfarlige områder) samt som boksventilator.

Firmaprofil

Anven er leverandør af kvalitetsventilatorer og ventilationsudstyr til dansk byggeri og industri. Med mange års erfaring i branchen vejleder og hjælper de med korrekt dimensionering. Med et produktprogram på over 100.000 ventilatorer kan Anven levere ventilatorer og tilbehør til næsten enhver opgave. Fra den mindste toiletventilator over ATEX ventilatorer, korrosionsbestandige ventilatorer, brand–, røg- og parkeringsventilatorer til store tunnelventilatorer.

Læs mere om energibesparende aksialventilator HER.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår