En sikker løsning til at stoppe indbrud på byggepladsen!

Annonce – Dato 2 Apr 2024

På deres plads i Albertslund fik Skou Gruppen A/S sat en stopper for, at der blev begået indbrud hver gang, der var blevet leveret gulve og køkkener. 
I løbet af en 18 måneders byggeperiode viser erfaringer, at der er 3-5 væsentlige hændelser med indbrud eller hærværk på en byggeplads.

Aktiv videoovervågning med anråb fra Video Guard

Aktiv videoovervågning med anråb

For at undgå øgede omkostninger, forsinkelser og en masse ekstraarbejde valgte byggeleder Allan Rudolf Pedersen at få et VIDEO GUARD tårn stillet op på byggepladsen. Allan fortæller: ”Efter tårnet er blevet installeret, har vi ikke mistet gulve og køkkener. Personalet på kontrolcentralen har anråbt ubudne gæster flere gange via de indbyggede højttalere og det har fået dem til at forlade området omgående.”

VIDEO GUARD tårnene har altid live anråb og 24 timers døgnbemandet overvågning. På byggepladsen i Albertslund overvåger tårnet både de udsatte boliger samt skur- og containerbyen, som også er et kendt mål for ubudne gæster på byggepladser om natten.

Nemt og fleksibelt

”Løsningen med et Video Guard tårn virker godt for os, da vores byggeplads hele tiden udvikler sig og dele af den løbende bliver afleveret til indflytning. Video Guard tårnet er flexibelt, og vi kan flytte det, så det altid dækker der, hvor vi er mest udsatte” fortæller Skou Gruppens byggeleder.

At sikre en byggeplads med et mobilt VIDEO GUARD tårn er nemt og fleksibelt. Tårnet kræver meget lidt plads og er installeret på en halv time. Den nemme installation gør det nemt at rykke tårnet, når pladsen udvikler sig, og kan uden brug af sensorer detektere personer på op til 80 meters afstand

VIDEO GUARD tårnene har altid live anråb og 24 timers døgnbemandet overvågningAt sikre en byggeplads med et mobilt VIDEO GUARD tårn er nemt og fleksibelt

3-5 indbrud pr. sag

Erfaringer viser, at der i løbet af en 18 måneders byggeperiode er 3-5 væsentlige hændelser med indbrud eller hærværk på en plads. Det kan være alt fra drengestreger til organiseret og tilbagevendende indbrud i materialecontainere eller afleveringsklare bygninger. Derfor vil det altid kunne betale sig at video sikre sin byggeplads.

Kortere eller længere perioder

Der er stor forskel på, om man vælger at sikre sin plads i kortere eller længere perioder. Nogle vælger at sikre under hele byggeriet, mens andre ønsker at sikre frem mod en aflevering, da afleveringer erfaringsmæssigt er truet af indbrud og hærværk. En tredje variant er at sikre dele af byggeriet og sætte et eller flere ekstra tårne op på kritiske tidspunkter.

Et eller flere VIDEO GUARD Tårne lejes på dagbasis, og de sendes nemt retur ved afsluttet leje uden meromkostninger.

Video Guard Solar

VIDEO GUARD SOLAR imponerer med sin fuldstændige selvforsyning. Den nyeste batteriteknologi og den seneste generation af solcellemoduler gør en ekstern strømforsyning overflødig og sikrer din ejendom uden bekymringer. Og hvis solens energi ikke er nok, understøttes systemet af en miljøvenlig brændselscelle.

Yderligere information: www.videoguard24.dk, kontakt Michael Jørgensen på tlf. 42 831 899.