En revolutionerende dispenser til travle toiletter

Annonce – Dato 19 nov 2019

Specifikt målrettet til toiletter med høj trafik

På store steder som lufthavne og sportsarenaer kan et højt antal besøgende give problemer med trængsel og uhygiejniske forhold på toiletterne. Derfor stiller indretningen af toiletter til mange brugere store krav til hygiejnesystemet. På den baggrund har den globale hygiejnevirksomhed Tork udviklet en ny type håndaftørringssystem – Tork PeakServe® – som er specifikt målrettet toiletter med høj trafik og perioder med spidsbelastning. Og naturligvis er håndklædedispenseren gjort tilgængelig som BIM objekter, så den nemt kan integreres i arkitektens visualiseringer.

Et stort publikum lægger pres på toiletfaciliteterne, og mange brugere har haft dårlige oplevelser med dispensere, der er løbet tør for papir og sæbe. Når der er mest run på, kan rengøringspersonalet have svært ved at følge med, og nogle gange kan de ikke engang komme til toiletterne pga. trængslen. Nye undersøgelser viser, at publikum anser en dårlig toiletoplevelse med kødannelser og uhygiejniske forhold for at være det største problem, når de besøger store steder som sportsarenaer og spillesteder.

Tork PeakServe® dispensereTork PeakServe® dispensere

“Facility managers har indtil i dag stået med et valg mellem håndklæderuller, der giver høj kapacitet, og foldede håndklædeark, der giver mere fleksibilitet. Nu har vi skabt et banebrydende system med det bedste fra de to verdener. Nogle vil måske sige, herregud – folk skal jo bare have tørret hænder! Men det er faktisk den mest nyskabende innovation på området i de sidste 20 år, og brugerne vil mærke forskellen”, siger Maria Frommelt, Product & Marketing Manager hos Tork.

Intelligente dispensere som BIM objekter

At gøre Tork PeakServe® dispensere tilgængelige som BIM objekter i branchens mest brugte formater er en vigtig del af Tork servicen. De digitale versioner af dispenserne gør det nemt at indarbejde dem i dine 3D visualiseringer af toiletternes indretning.

Den nye Tork PeakServe® fås i sort og hvid til ArchiCAD, Revit, SketchUp, Vectorworks 2017, og AutoCAD.

Se produkter

Hurtige facts om Tork PeakServe®

  • En-ad-gangen dispenserfunktion med et kontinuerligt flow af håndklædeark – uden afbrydelser
  • Den højeste kapacitet man kan få på markedet – plads til 2.100 håndklædeark i én dispenser
  • Det tager brugeren 3 sekunder at få et håndklædeark – sammenlignet med mindst 10 sekunders tørretid for de mest kendte mærker lufttørrere
  • Kan genopfyldes dobbelt så hurtigt og når som helst – også før dispenseren er tom
  • Plads til dobbelt så mange håndklædeark pr kubikmeter på lageret, da bundterne er tæt komprimerede

Det perfekte match til store steder med mange gæster

Tork PeakServe® er det perfekte håndklædesystem til store steder som sportsarenaer, koncertsale, lufthavne og shoppingcentre.

Se mere om den nye dispenser på Tork hjemmesiden!

Mere information

Sort og hvid der passer til indretningen Tork PeakServe® fås i både sort og hvid. Hvilken passer bedst til din indretning?

Download BIM objekt til dit indretningsprojekt her!