En helt særlig funktions-og hvilestol til hospitalets patienter

Dato: 24 okt 2019

Fagpersonalet på Gødstrup Hospital har i tæt samarbejde med Farstrup Furniture og ScanOffice udviklet en helt særlig funktions-og hvilestol til hospitalets patienter. Stolen er resultatet af mere end et års tæt samarbejde og opfylder alle hospitalets krav til ergonomi, hygiejne og økonomi.

specialudvilkede featuresresultatet er en specialudviklet stol

Hvordan sikrer man som hospital, at inventar som hvilestole lever op til lige netop det pågældende hospitals krav og ønsker i forhold til arbejdsmiljø, hygiejne, ergonomi og økonomi? Hvis man er Gødstrup Hospital, er svaret, at man udvikler stolen selv.

Gødstrup Hospital stod over for en udskiftning af hospitalets hvilestole, men da stolene på markedet ikke levede op til hospitalets specifikke krav og ønsker, besluttede man sig for at udvikle den selv. Gødstrup Hospital allierede sig med møbelfabrikken Farstrup Furniture og ScanOffice for i fællesskab at udvikle en stol efter egne behov.

Resultatet er en specialudviklet stol, der er udviklet efter behovene på lige netop Gødstrup Sygehus, som også er navngivet DNV eller ”Det Nye Hospital i Vest”.

man udvikler stolen selv

Specialudviklede features og forbedret hygiejne

Gødstrup Hospital nedsatte en brugergruppe med en række forskellige fagligheder som hygiejnesygeplejerske, indkøber og ergonomisk ekspert, som formulerede ønsker og krav ud fra deres respektive faglige synspunkter. Disse specifikationer blev dernæst videregivet til og Farstrup Furniture, der udarbejdede forslag til funktioner og design.

Den specialudviklede hvilestol har flere ting til fælles med Farstrup Furnitures Home Line-serie, men som er videreudviklet i forhold til både design og funktioner. Særligt i forhold til hygiejne er stolen helt unik på en række punkter.
”Ud fra brugergruppens input kom vi frem til en løsning, hvor alle dele og samlinger er lukket inde. Det lyder enkelt, men det har enorm stor betydning for både hygiejne og minimering af risikoen for smitte, når der ikke kan trænge væske ind i stolen,” siger Laurits Buse fra Farstrup Furniture.

stol med stort potentiale

En stol med stort potentiale Ifølge

Farstrup Furniture har det tætte samarbejde med hospitalets fagpersonale haft stor betydning for det endelige resultat, der betegnes som gennemtænkt på alle niveauer. ”Der er ingen tvivl om, at brugergruppens værdifulde, faglige input kan mærkes på det endelige resultat. Stolen er gennemtænkt og gennemarbejdet ud fra alle relevante fagperspektiver. Vi har store forventninger til, at denne stol kommer ud og stå på mange af landets hospitaler fremover,” siger Laurits Buse fra Farstrup Furniture.

Yderligere oplysninger

Steen Lyhne Johansen, adm. direktør Farstrup Furniture
Telefon: 6383 8383 Mobil: 2855 2806 Mail: sjo@farstrup.dk

Mere om produktet Funktionsstole

Funktionsstole

Vi har et hav af tilpasnings- og tilføjelsesmuligheder

Plus 5040

Plus 5040

Fås med genopladeligt og ledningsfrit batteri eller med ledning til stikkontakt

Læs mere

Plus 5060

Plus 5060

Lænestol med indbygget lang elektronisk fodhviler for maksimal siddekomfort

Læs mere

Plus 5080

Plus 5080

Fodhvileren kan betjenes ved håndbetjening

Læs mere

Home-line 6311

Home-line 6311

Støtte og bevægelsesfrihed

Læs mere

Care-line 6345

Care-line 6345

Højdejusterbare armlæn

Læs mere

Den bedste siddekomfort

Den bedste siddekomfort

Se Care-line 6345 videoen her

Læs mere

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår