En fordel at renovere faldstammer og afløb

Dato: 22 nov 2018

Det kan bedre betale sig at renovere end at udskifte

I stedet for at udskifte nedbrudte faldstammer kan boligforeningerne med fordel renovere dem. Ved at rense faldstammen og påføre en ny indvendig belægning, kan nedbrydningen stoppes - og det er både hurtigere og billigere end at udskifte dem helt.

 

IC Pipe er specialister i denne type renoveringsløsninger.

Virksomheden har bl.a. deltaget i en styregruppe, som i samarbejde med Teknologisk Institut har udarbejdet Rørcenteranvisning 022 omkring systemer til renovering af faldstammer og afløb i etageboliger.

Økonomisk fordelagtigt

Da en udskiftning af faldstammer er en kompliceret proces, er en renovering betydeligt billigere.

Ved at reparere revner og brud bliver røret så godt som nyt. Af den grund giver IC Pipe også 10 års produktgaranti og lover en levetid på 50+ år. Det svarer til samme levetid som for et helt nyt rør.

Minimale beboergener

En traditionel udskiftning af faldstammer kan trække ud i uger eller måneder, og det kan betyde, at nogle beboere skal genhuses.

Til sammenligning klares en renovering på 1-2 dage, og arbejdet foregår udelukkende i dagtimerne, mens de fleste beboere er på arbejde.

Spraycoating med flere fordele

IC Pipe bruger en særlig spraycoating, som er fri for sundhedsskadelige stoffer såsom styren og epoxy. Materialet er lugtfrit og vil derfor heller ikke give beboergener. Samtidig kan coatingen klæbe på alle rørtyper, som fx PVC-rør, rustfrie rør og støbejernsrør – og er samtidig egnet til at klare de regelmæssige varmeudsving og bevægelser, som opstår i faldstammer og afløb.

Pris og kvalitet hænger sammen

Når boligforeninger vælger at få renoveret faldstammer, er det vigtigt at lægge vægt på kvaliteten af materialet.

Se mere på www.ic-pipe.dk

Mere om produktet Faldstammer og afløb

Faldstammer og afløb

Renovering af faldstammer og afløb

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår