Emissionsfri mobilvæg

Dato: 28 jun 2018

Habila får bæredygtighedscertificering på deres mobilvæg

Habila ser bæredygtighed, indeklima og trivsel som en vigtig parameter i fremtidens byggeri. Dette vil de gerne være med til bidrage til og har derfor tilpasset en variant af deres mobilvæg efter kravene i DGNB.

Sammen med producent og leverandører har Habila i samarbejde med ecoINSTITUT i Cologne, som er et af Europas førende testinstitutter, gennemarbejdet alle detaljer i mobilvæggen for at nedbringe emission til et absolut minimum.

I denne proces er der i samarbejde med pladeleverandøren udviklet en pladetype, som er helt formaldehydfri og som lever op til de høje krav i DIN EN 13986.

DGNB

Det tyske evalueringssystem DGNB har siden foråret 2012, hvor den første danske version blev lanceret, været det foretrukne i Danmark.

Systemet beskriver en helhedsorienteret proces. Det har metodefrihed i forhold til en række mål, der sættes i de indledende faser, og det fremmer mulighederne for innovation.

DGNB knytter sig til EU-normer og har fokus på livscyklusanalyser, som er obligatoriske i DGNB.

DGNB udmærker sig ved dels at være innovationsfremmende, og dels ved at være fremtidssikret.

Med fokus på totaløkonomi udmærker DGNB sig desuden ved, i højere grad end andre certificeringsordninger, at være en bæredygtighedscertificering frem for en miljøcertificering.

Yderligere information: www.habila.dk, tlf. 70 15 10 50.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår