Eksklusive egetræsgulve i fransk sildeben

Dato: 31 jan 2019

Everfloor parketgulve i det nye Nobis Hotel Copenhagen

Fra juli 2016 til december 2017 blev det tidligere Kongelige Danske Musikkonservatorium, Niels Brocks Gade 1 i København, renoveret og ombygget til et hotel i luksusklassen, så det nu rummer 77 værelser, en lobby og en stemningsfuld restaurant.

Everfloor sildeben, smekke egetræsgulve

Indretningsprojektet er skabt af den svenske arkitekt- og designvirksomhed Wingårdhs, der har opdateret den klassiske og nationalromantiske arkitektur til en elegant skandinavisk modernisme.

Eksklusive parketstave i stort format

Et gennemgående tema i indretningen er de smukke egetræsgulve fra Everfloor A/S, lagt i såkaldt fransk sildebensmønster, hvilket indebærer at parketstavene er lagt i gering imod hinanden i en vingeform, også kendt som ”chevron”.
Stavene er større end normalt, 260 x 1040 mm i modsætning til de traditionelle 70 x 500 mm, og de er også tykkere: 20 mm mod de sædvanlige 16 mm.
Sorteringen er i den ypperste ”Select” klasse: skarpe kanter, ingen knaster og ingen splinter. Den fuldlimede belægning dækker hele 2100 m².

Eksklusive parketgulve og parketstave i stor formatFransk sildebensmøsnter til Nobis Hotel Copenhagen

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår