EI godkendte branddøre i træ

Annonce – Dato 16 nov 2017

JE-Træ Facadedøren producerer nu branddøre med EI godkendelser

EI godkendte branddøre i træ

EI godkendte branddøre i træ

JE-Træ Facadedøren producerer nu branddøre med EI godkendelser

Som en af de første dørproducenter anvender JE-Træ Facadedøren de nye europæiske brandgodkendelser, EI30 og EI60, tilmed i store størrelser og i hårdt træ. De nye europæiske brandgodkendelser stiller nye krav til produktionen af branddøre. JE-Træ Facadedøren er nogle af de første til at arbejde med kravene, som træder i kraft i november 2019, hvor alle døre skal være EI godkendte.

Facadedøren fås i hårdt træ

JE-Træ Facadedøren skiller sig ud, fordi den leveres i hårdt træ, også som EI30 og EI60. Den produceres i modellerne Planke, Admiral, Hafnia, Aros og Barcode i eg, mahogni eller teak. En malet dør kan tillige fås i modellerne Omega, Kvadrat, Multiline, Empire, Rubin og Jade.

Højden er bemærkelsesværdig

Den speciallavede dør er unik, fordi den kan leveres i store størrelser. En EI30 branddør kan laves i højden 2500 mm, mens en EI60 branddør kan laves 2300 mm høj. Med denne højde gør døren opmærksom på sig selv som en vigtig del af arkitekturens samlede helhed.

Rådgivning

JE-Træ Facadedøren indgår gerne i en rådgivningsproces, så deres ekspertise kan forenes med kundens ideer. Kontakt JE-Træ Facadedøren og de starter processen omkring det aktuelle projekt.

Se udvalget af facadedøre her http://jetrae.dk/default.aspx

JE-Træ Facadedøren er en del af Vahle A/S. Se mere her http://www.vahle.dk/

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår