Effektivt rottestop fra dansk virksomhed

Dato: 13 mar 2020

Den danske familieejede virksomhed Cantt Aps udviklede for 5 år siden Ratstop 100, som er det mindste rottestop på markedet og virksomheden tør godt sige, at det er 100% rottesikkert. Produktet er VA godkendt og Kan monteres i faldstammer, kloak og wc-studs i alle Ø 110 mm muffer. Ratstop100 er monteret mange steder i Dannmark i bl.a. etageejendomme og offentlige institutioner.

På Skejby Hospital valgte de også Ratstop 100 og som Dannie Andersen fra Wicotec-Kirkebjerg udtaler ”Det var vigtigt for bygherre at få installeret et VA godkendt produkt, som sikrer, at der helt sikkert ikke kommer Rotter ind til de meget følsomme patienter. Samtidig er den vedligeholdelsesfri, hvilket også var årsagen til, at valget faldt på Ratstop100".

Få et effektivt rottestop, der er hurtigt at montere og samtidig er vedligeholdelsesfrit.

Det hele startede med pladsproblemer

Tonny Christensen fra Cantt kørte i mange år i København og renoverede nedslidte kloakker og faldstammer. Ofte stødte han på pladsproblemer, når han skulle montere rottestop i de små krybekældre under lejlighedskomplekserne. De produkter der fandtes på markedet skulle bruge over 1 meter i højden til montage og derudover var de tunge og ikke særlig nemme at håndtere. Det gav ham idéen til at udvikle rottestoppet Ratstop 100, der ikke fylder mere end 16 cm i højden og som er utrolig nem at montere. Det kan ydermere monteres direkte under toilettet og så skal det ikke vedligeholdes efter montage.

Effektivt rottestop fra dansk virksomhed Cantt.Rotter kan bære på mere end 55 sygdomme

Rotter er et stort problem i Danmark og de er desværre kommet for at blive. Rotter er ikke bare nogen ubehagelige gnavere, der kan forvolde store skader i dit hjem – de er også i stand til at smitte mennesker med bakterier og vira, der kan medføre alvorlige sygdomme og i værste fald døden. På verdensplan er rotter faktisk den største trussel, når det gælder overførsel af sygdomme. (Kilde TV2)

Rotter er meget nysgerrige og søger ind i ejendomme efter mad og varme. Heldigvis kan du sikre dig med et effektivt rottestop og så er der ikke noget at være bekymret for.

Ratstop 100 kan købes hos alle større grossister i Danmark og hvis du ønsker at vide mere om produktet så gå ind på www.cantt.dk. Her kan du også se montagevideoer og meget andet.

Mere om produktet Rottestop i faldstammer

Rottestop i faldstammer

Simpel og holdbar konstruktion, som giver beskyttelse mod rotter

Cantt brochure

Cantt brochure

Ratstop 100 - en simpel og holdbar konstruktion

Læs mere

Montering i PVC rør

Montering i PVC rør

Monteringsvejledning

Læs mere

Montering i faldstamme

Montering i faldstamme

Monteringsvejledning

Læs mere

Montering i WC

Montering i WC

Monteringsvejledning

Læs mere

Cantt video
Cantt - rottestop 100

Cantt - rottestop 100

Ratstop100 er en effektiv løsning mod rotter i hjemmet

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår