Effektiv sikring af Kim Larsens mindekoncert på Rådhuspladsen

Dato: 8 nov 2018

Fredag 7. oktober 2018 var KIBO Sikring med sine mobilporte medvirkende til, at ConCom Safety kunne lukke centrum af København sikkert ned. Mobilportene sikrede Rådhuspladsen og de flere end 35.000 mennesker, der var samlet til DR’s rørende mindekoncert ”Som et strejf af en dråbe” til ære for Kim Larsen.

Stort publikumsområde

Det krævede en omfattende indsats at afspærre og sikre Rådhuspladsen og de omkringliggende gader, som bl.a. Ekstra Bladet skildrede:

Et stort område er natten til søndag og i løbet af søndag formiddag blevet spærret omkring Rådhuspladsen, og både et par 100 meter af H.C. Andersens Boulevard og et lige så langt stykke af Vesterbrogade ned til Bernstorffsgade er blevet inddraget til publikumsområde.

- Vi skal være med til at skabe mindeværdig begivenhed. Vi vil gerne levere noget, hvor folk kan nyde fællesskabet og mindes Larsen og hvad, han har betydet for hver enkelt. Det skal man kunne gøre i rammer, hvor man føler sig tryg, siger Morten Therkildsen, sikkerhedschef hos ConCom Safety.

Stop for bilister

Den særlige udfordring har været at sørge for, at ingen bilister ved et uheld kommer til at køre ad en af de tre indfaldsveje frem mod menneskemængderne.

Derfor er der sat massive afspærringer og tydelig skiltning op. Men også den generelle terrortrussel mod Danmark har haft betydning for sikkerheden, selv om der ikke er nogen konkret trussel mod arrangementet.

Containere med metalporte

Det betyder, at der f.eks. ved Bernstorffsgade er sat store pullerter op, som tillader folk at strømme igennem, men som forhindrer biler i at komme forbi.

Store containere med metalporte – KIBO Sikrings mobilporte – er også sat op. De tillader på samme måde gennemstrømning af publikum, men forhindrer køretøjer i at passere.

Mindekoncerten for Kim Larsen er et eksempel på en større event, hvor arrangørerne har valgt at leje KIBO Sikrings produkter. KIBO Sikring tilbyder en lang række løsninger, der effektivt regulerer trafikken og dermed giver publikum tryghed og ro til at nyde oplevelsen.

Skal vi sikre dine events

KIBO Sikring leverer mobile bomanlæg, hegn og samlede sikringsløsninger. KIBO Sikring har bla. leveret løsninger til VM i sejlsport, Roskilde Festival og VM i ishockey.

Se mere på www.kibosikring.dk/udlejning

Mere om produktet Mekanisk Sikring

Mekanisk Sikring

Fysisk værn mod uønsket indtrængen.

Hegn

Hegn

Kvalitetshegn til alle formål og behov.

Læs mere

Pullerter

Pullerter

Pullerter til trafikregulering

Læs mere

Porte

Porte

Svingporte og skydeporte i høj kvalitet

Læs mere

Låger

Låger

Robuste låger til alle indgange

Læs mere

Bomme

Bomme

Til effektiv adgangskontrol.

Læs mere

Rotationslåger

Rotationslåger

Adgangskontrol uden kontrollører.

Læs mere

Rækværker

Rækværker

Gelænder, adskillelse og sikkerhed

Læs mere

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår