Effektiv brandbeskyttelse

Annonce – Dato 1 Dec 2016

PROMASPRAY®-C450 beskytter stål- og betonkonstruktioner

Effektiv brandbeskyttelse

Effektiv brandbeskyttelse

PROMASPRAY®-C450 beskytter stål- og betonkonstruktioner

Promat’s PROMASPRAY®-C450 er et vermiculite- og cementbaseret produkt, der er særdeles velegnet til brandbeskyttelse af indendørs stål og betonkonstuktioner, men også af trapezpladetag.

Modstår højtemperatur påvirkning

Produktet skaber en monolitisk coating som modstår påvirkningen, som opstår ved højtemperatur brande.

Særligt betonkonstruktioner bliver beskyttet mod afspaltning, når det bliver coatet med PROMASPRAY®-C450.

Selvom sprayen har en lav densitet og derved ikke bidrager væsentligt til den samlede vægt, er PROMASPRAY®-C450 meget holdbar og vil ikke sprække under mekaniske påvirkninger.

Effektiv påføring

PROMASPRAY®-C450 kan påføres i omgivelser, hvor der er begrænset eksponering til vejrliget under byggeperioden. Produktet kan nemt fjernes og genpåføres partielt, når det er påkrævet rent servicemæssigt. 

Økonomisk konkurrencedygtig

PROMASPRAY er meget konkurrencedygtig ved etablering af brandbeskyttelse, specielt ved løsninger til længere påvirkning  (fx 120 minutter), da den samlede mængde kan påføres i én arbejdsgang.

Entrepriser med PROMASPRAY udføres af specialentreprenører.

Fakta om Promat

Promat er den førende producent inden for passiv brandbeskyttelse, og har stor indsigt i materialers adfærd under en brand. Vi udvikler og vejleder på baggrund af dokumenteret viden fra tests mv. Promat lever dokumenterede løsninger som blandt andet bruges til brandbeskyttelse af stål, beton og ventilationskanaler  samt effektiv varmeisolering. Promat indgår i Etex Group, som er den markedsledende producent af højkvalitets byggematerialer.

► Nærmere information: www.promat.nu 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår