EDGE Olympic

EDGE Olympic vælger bæredygtig hygiejneteknologi

I 2015 åbnede OVG - nu EDGE Techologies - verdens mest bæredygtige bygning: The EDGE on the Zuidas i Amsterdam. Til det nye hovedkontor søgte EDGE Olympic endnu en gang efter de mest innovative, bæredygtige løsninger. Bygningen er stort set cirkulær og er udviklet med stor respekt for miljøet. Grundlaget for kontorbygningen er en gammel, eksisterende bygning, hvis levetid var udløbet. I stedet for at rive bygningen ned, blev det besluttet at ombygge den. De to øverste etager har f.eks. en træstruktur, som relativt let kan skilles ad med henblik på genbrug. Denne del af bygningen er derfor også vugge-til-vugge-certificeret.

PRODUKTKOBLING: Dyson Airblade wash+dry

Dyson Airblade wash+dry

Hurtig og hygiejnisk tørring af hænder med HEPA-filtreret luft

At kombinere bæredygtighed, design, fleksibilitet og et sundt miljø betyder ofte, at man skal træffe valg. Under udviklingen af EDGE Olympic ønskede OVG ikke at gå på kompromis med noget som helst aspekt. Og det lykkedes dem. For eksempel består belysningen i bygningen af LED'er. Brugerne oplever det som dagslys (90 % det samme som dagslys) og bliver mindre trætte. Sammenlignet med traditionelt lysstofrør bruger det også meget mindre energi og har en meget længere levetid.

"EDGE Olympic på Zuidas i Amsterdam er det første af en ny generation af EDGE Technologies' byggerier. Med den nyeste teknologi er kontoret stærkt engageret i brugerens og miljøets velbefindende. I denne bygning blev Dyson Airblade Wash+Dry valgt til vaskerummene, hvilket sparer næsten 80 % CO2." - Erik Ubels, teknisk direktør EDGE Technologies.

Vaskeøen i vaskerummet er designet specielt til Dyson Airblade Wash+Dry-håndtørreren. Ud over et pladsbesparende design, der gør det muligt for brugerne at vaske og tørre hænder direkte over vasken, er denne håndtørrer designet med henblik på minimal miljøpåvirkning. Den er sensorstyret og sparer derfor op til 80 % vand sammenlignet med standardhaner.

Hurtig og effektiv

Hænderne tørres på kun 14 sekunder. Denne hurtige tørretid kombineret med effektiv teknik betyder, at Dyson Airblade Wash+Dry håndtørrer producerer op til 80 % mindre CO2 pr. tørrecyklus end papirhåndklæder og op til 76 % mindre end konventionelle håndtørrere.

Ren og hygiejnisk

Luften er HEPA-filteret for at fjerne 99,95 % af partikler i bakteriestørrelse. Det er en sensorstyret, berøringsfri løsning, så det er ikke nødvendigt at røre ved noget. Og fordi hænderne tørres over vasken, drypper der ikke vand på gulvet, og der er ikke noget rod med papirhåndklæder.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra Dyson

Dyson Airblade wash+dry

Dyson Airblade wash+dry

Hurtig og hygiejnisk tørring af hænder med HEPA-filtreret luft

Dyson Airblade 9KJ

Dyson Airblade 9KJ

Den hurtigste og mest holdbare håndtørrer med HEPA-filter


Dyson Airblade V

Dyson Airblade V

Udviklet med henblik på hygiejnisk tørring. Designet til kompakte rum


Referenceprojekter fra Dyson

Chirec Delta Hospital

Chirec Delta Hospital

Auderghem

CHIREC Hospital Group er en belgisk hospitalsgruppe med forskellige plejeinst...

Oodi Bibliotek Helsinki

Oodi Bibliotek Helsinki

Helsinki

Det ikoniske Oodi-bibliotek, der ligger på Helsinki Paradeplads over for det ...