DuPont™ Corian® Solid Surfaces

Dato: 14 Feb 2019

DuPont samarbejder med arkitekter, designere, kunstnere og producenter over hele verdenen for at nå nye højder med dette alsidige produkt. Vælg mellem en bred vifte af trendsættende farver og mønstre. Du kan endda skabe dine egne farver.
Corian® Solid Surface kan bruges overalt. Det er det materiale, der vælges af arkitekter og designere med speciale i sundhedssektoren, hotel- og restaurationsbranchen, kontorbygninger, skoler, boliger og naturligvis moderne facader med Corian® facadebeklædning, hvor form og funktion kommer til sin ret.

DuPont™ Corian® Solid Surfaces

Gør kreative ideer mulige

Farv det, engraver det og termoform det. DuPont™ Corian® solid surfaces kan blive til det du ønsker og drømmer om. Bølgende, sømløse, organiske former, dristig effekt med farver og transulent - hvis du drømmer om det, kan du skabe det med Corian®. DuPont innovative tanker, Corian® fortsætter med at udvikle og inspirere.

. Corian® Solid Surface kan bruges overalt - Det er det materiale, der vælges af arkitekter og designere med speciale i sundhedssektoren, hotel- og restaurationsbranchen

Corian® er uporøs og hygiejnisk

Den glatte overflade gør at væske ikke kan trænge ind. Bakterier og mug kan ikke gro på materialet. Det ser rent ud og er virkelig rent. Farvekoordinerede lim giver usynlige limspor. Dette giver mulighed for at får en ensartet overflade uden synlige samlinger.

Det sømløse udseende af integrerede Corian® overflader og limning af vaske gør, at bakterier og snavs ikke fanges og ses i samlinger. De miljøvenlige overflader kan fornyes og repareres. Pletter og ridser kan fjernes uden spor med rengøringsmidler. Med en lille indsats kan man genskabe Corian® pladernes oprindelige udseende.

Corian® er uporøs og hygiejnisk. Den glatte overflade gør at væske ikke kan trænge ind.

Med innovative design og en varig farvepalette

DuPont™ Corian® vil gøre alle dine design tanker til virkelighed. Opfyld dine drømme når du vælger et kvalitetsprodukt, der modstår alt, hvad du byder det. Du kan være helt rolig, når du har valgt et produkt, der holder hele livet.

 

Referenceprojekter fra DuPont™ Corian®Design

Industriens Hus

Industriens Hus

Udv.renovering | København | 600-800 Mio.Kr

Udv.renovering af kontorbygning i København på 7 etager hvor den ene etage er...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår