Du kan nemt få et bæredygtigt digitalt låsesystem

Annonce – Dato 27 maj 2021

Assa Abloy Opening Solutions, Assa Abloy Opening Solutions, bæredygtigt digitalt låsesystem nemt og enkeltNu har du mulighed for at få et bæredygtigt digitalt låsesystem nemt og enkelt – samtidig er det omkostningseffektivt, så du kan også spare penge på sikkerheden.

Vi introducerer det digitale og trådløse låsesystem UDEN batterier, PULSE.

Hvordan fungerer PULSE?

Med PULSE ligger styrken i din nøgle. Når du indsætter nøglen i cylinderen, genereres der kinetisk energi, og den energi er nok til, at nøglen og cylinderen kan kommunikere sammen. Hvis du har rettigheder til den pågældende dør, kan du åbne den.

Så nemt kan du installere PULSE

Du kan installere PULSE uden at lave ændringer på dine eksisterende døre, og der skal heller ikke trækkes nogen kabler, da PULSE er trådløst. Du skal kun udskifte dine nuværende cylindre og nøgler med PULSE cylindre og nøgler, og så er du i gang.

Fremtidstidssikret system, der sparer dig tid og penge

Slut med at bekymre dig om mistede nøgler og de mange følge omkostninger. PULSE gør det nemt og bekvemt at programmere nye nøgler med personlige adgangsrettigheder. Hvis en nøgle bliver tabt, kan du bare deaktivere den og kode den ud af systemet - nemt og enkelt. På den måde sikrer du dig, at du hele tiden har kontrol over sikkerheden.

Sikkerhed, enkelthed og kontrol i ét system

Programmering efter dine behov - alt du som systemadministrator behøver er en standard-pc, internetadgang og PULSE bordkoder. En enkelt nøgle kan give dig adgang til alle døre.

PULSE administreres via det nye adgangskontrolsystem IncedoTM Open, hvor alle funktionaliteter og systemer er samlet i én platform.

Assa Abloy Opening Solutions, fremtidssikret system der sparer dig tid og penge Assa Abloy Opening Solutions, sikkerhed enkelthed og kontrol i ét system

Genanvend dine PULSE cylindre

En af de store fordele med PULSE er, at cylindrene kan genanvendes på andre døre, så du ikke skal ud og investere i nye cylindre, hvis du finder ud af, at du hellere vil have PULSE på andre døre. PULSE cylindre passer til alle døre, indvendigt og udvendigt, samt postkasser.

Velegnet til mange forskellige formål

PULSE sikrer opgangsdøre, lejlighedsdøre, opbevaringsrum, postkasser og døre til fællesarealer, og er dermed særligt velegnet til boligejendomme, kollegier, plejehjem, skoler, små- og mellemstore virksomheder mm.

Ønsker du at høre mere?

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere om PULSE? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 4454 4454 eller på mail.

Download brochure om PULSE

Download brochure om Incedo Open