Droneinspektion af sikringsløsningen

Dato: 28 jun 2018

Som nogle af de første indenfor sikringsbranchen tilbyder KIBO Sikring inspektion af sikringsløsningen med drone. Dronesikring er en serviceydelse, der er relevant for alle der vil spare tid og mandetimer, og hvis perimeter skal være hermetisk lukket.

Grundig dokumentation

Droneinspektion giver højkvalitets videomateriale, som kan bruges til grundig dokumentation for at perimetersikringen monitoreres og vedligeholdes tilstrækkeligt. Dokumentationen kan også bruges til audits - og gør det meget lettere at inspicere hegn på steder, som det er svært eller umuligt for personer at tilgå, fx tæt bevoksede områder, havet eller i moser. Det kan også bare være, at det er et stort område, der skal inspiceres - så er det nemmere at have vinger.

Fordele ved droneinspektion

  • Videomateriale til dokumentation for vedligehold og monitorering af perimetersikring
  • Inspektion i ufremkommeligt terræn som fx hav, mose eller tæt bevoksede områder
  • Grundig dokumentation til kunden, som kan bruges ved audits

Rutinerede dronepiloter

KIBOs dronepiloter er grundigt uddannede i kommerciel droneflyvning. Det kræver både teoretisk og praktisk uddannelse at flyve erhvervsmæssigt i Danmark.

Det teoretiske handler selvfølgelig om droneteknologi generelt, men også hvordan man forebygger havarier og reagerer i specifikke situationer.

Samtidig er droneførerne skolet i alt det planlægningsmæssige i forbindelse med droneoperationer: Luftfartslovgivning, meteorologi, kortlære, risikoanalyse og meget mere.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen kræver, at droneførere har en gyldig ansvarsforsikring til erhverv, der dækker de skader som dronen kan forvolde på tredjepart. Det har KIBOs dronepiloter naturligvis.

Kontakt en servicekonsulent

Yderligere information: www.kibosikring.dk, tlf. 70 10 70 77.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår