Dør af Dinesen planker

Annonce – Dato 30 nov 2017

Vahle kombinerer deres know-how om døre med Dinesen planker

Dør af Dinesen planker

Dør af Dinesen planker

Vahle kombinerer deres know-how om døre med Dinesen planker

”Dinesen Framed by Vahle” er navnet på en ny dør produceret af Vahle. I dialog med arkitekt og designer Lars Vejen og virksomhedsejer Thomas Dinesen har Vahle fremstillet døren af Dinesens planker i henholdsvis Douglas og HeartOak egeplanker.

En høj dør med et enkelt udtryk

Døren går fra gulv til loft. Den viste højde på 2,63 meter signalerer den eksklusivitet og elegance. De skjulte hængsler og konstruktionen af to træplanker giver døren et enkelt udtryk.

Gulvet fortsætter op i døren

Den traditionelle karm over døren er fjernet, hvilket fremhæver plankernes fulde længde. Dørens design refererer til gulvet med den visuelle effekt, at gulvet fortsætter op i døren. Samspillet mellem dør og gulv skaber en helt unik rumoplevelse.

Oplev døren på udstilling i Kyoto og København

Fra 3. november 2017 er døren i Japan som en del af udstillingen ”Design Collaborations by Lars Vejen / Celebrating Japan - Denmark 150 years” på Kyoto Museum of Traditional Crafts FUREAIKAN. Derefter indgår døren i udstillingen ”Japan, Japan, Japan” på Galleri A. Petersen, Kløvermarksvej 70, 2300 København S, der åbner 7. december kl. 17 og vises frem til 11. februar 2018.

Profiler

Vahle
Vahle har i mere end 30 år produceret arkitektoniske trædøre. Dørene udformes efter nordisk håndværkstradition i balance mellem håndværk, funktion og design. Dørene indgår som et designmæssigt element i arkitekturen.

Dinesen
Dinesen er en familieejet virksomhed, der har eksisteret siden 1898 i Jels i Sønderjylland. Virksomheden drives i dag af fjerde generation, Thomas Dinesen. Med passion for træ og respekt for naturen skaber Dinesen unikke plankegulve og andre eksklusive løsninger med træ til kunder verden over.

Lars Vejen
Den danske arkitekt og designer har grundlagt designet ”Lars Vejen”. Lars Vejen arbejder med kreativ udvikling, indgår i tværfaglige samarbejder og designer produkter i høj kvalitet. Han designer til både private, offentlige og kommercielle formål.