Dette er Danmarks Nationaltag

Annonce – Dato 29 jun 2017

Danmark er et rigtigt teglland, og Dantegl er Danmarks Nationaltag

Dette er Danmarks Nationaltag

Dette er Danmarks Nationaltag

Danmark er et rigtigt teglland, og Dantegl er Danmarks Nationaltag

Skal der tegnes et billede af Danmark og de ting, som udmærker sig ved at være rigtig danske, vil de fleste sikkert nævne H. C. Andersen, smørrebrød, røde postkasser, dansk design, rugbrød, Dannebrog og røde tegltage. For er der noget mere dansk end de karakteristiske røde vingetagsten mod en dybblå sommerhimmel. Tænk på Nyhavn og Nyboder i hjertet af København, Skagens gulkalkede huse set fra Vippefyret på Danmarks top eller Gudhjem på solskinsøen Bornholm, hvor der oppe fra klipperne er en mageløs udsigt over havet og byens tage. Alle steder er det de ægte røde vingetagsten fremstillet af 100% dansk ler, der dominerer, for Danmark er et rigtigt teglland, og Dantegl er Danmarks Nationaltag.

Vingetagsten med historie

Dantegl, der produceres af Monier på Volstrup Teglværk i Nordjylland, er ikke kun navnet på en vingetagsten – det er et begreb inden for dansk arkitektur og byggeskik. Der er ikke mange tagmaterialer på det danske marked, hvis historie kan føres 120 år tilbage i tiden, som det er tilfældet for netop Dantegl. En kvalitetstagsten, der i generationer har skabt trygge rammer for danske familier.

100% dansk og bæredygtig

Dantegl er fremstillet af 100% dansk ler, der er opgravet tæt på produktionsstedet i Nordjylland. Det er indholdet af jernoxid, der giver Dantegl den karakteristiske varme teglrøde glød, som bl.a. kan opleves på tagene i Skagen, Gudhjem og Nyboder. Den smukke, bølgede profil giver tagfladen et ”levende” udtryk, når lys- og skyggevirkning spiller sammen.

Dantegl over alt

Dantegl er den originale danske vingetagsten, for ingen tagløsning er mere dansk. Kig på kendte bygningsværker som Koldinghus, Nørre Vosborg, Jens Bangs Stenhus, Børglum Kloster og Den tilsandede Kirke. Gå en tur gennem de gamle købstæders centrum, hvor husene ligger tæt gavl ved gavl eller gennem de nærliggende boligkvarterer med de karakteristiske murstensvillaer. Overalt mødes du af det samme syn – de røde Dantegl tagsten. Hele Danmarks Nationaltag.

Se mere på www.monier.dk

Referenceprojekter fra BMI Danmark (Icopal & Monier)

Designmuseum Danmark

Designmuseum Danmark

Udv.renovering | København | 15-25 mio. Kr

Udv.renovering af museum i København . Selve byggeriet er påbegyndt maj 2013 ...

Vestergården II afd. 1-3035

Vestergården II afd. 1-3035

Udv.renovering | Herlev | 56 Mio.Kr

Udv.renovering af tæt/lav i Herlev med 215 lejligheder på 2 etager . Selve by...

Fuglebakken afd. 413

Fuglebakken afd. 413

Udv.renovering | Esbjerg | 160 Mio.kr

Udv.renovering af tæt/lav i Esbjerg med 187 lejligheder på 1 etager . Selve b...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår