Det innovative fladtagsvindue

Dato: 7 Dec 2017

Flot design og høj energieffektivitet

Det innovative fladtagsvindue

Det innovative fladtagsvindue

Fakro’s Type F fladtagsvindue leveres i 11 standardstørrelser og i 2 glastyper

Type F er karakteriseret ved et stilfuldt, moderne design. Strukturen er den samme som for Type C, men der er en fundamental forskel mellem de to vinduestyper: Type F leveres ikke med en kuppel i polycarbonat, i stedet er ruden sat sammen med karmen ved hjælp af moderne teknologi. Derved opnår man et flot design samtidig med at den høje energieffektivitet bibeholdes.

Rude

Type F leveres standard med en energieffektiv 3-lags DU6 rude. Det ydre glas er 6 mm, hærdet og lamineret, og vinduet overholder derfor P2A-klassen, som giver øget sikkerhed mod indbrud. U-værdien på hele kuplen er kun på U=0.70 W/m²K (EN12567-2). Ønsker man et vindue med en endnu lavere U-værdi, kan man bestille vinduet med en 4-lags DU8-rude. U-værdien for Type F med DU8-rude er U=0.64 W/m²K (EN 12567-2). Dermed kan Type F monteres i passivt byggeri. 

Tilbehør

Kuplens opbygning gør det muligt at bestille tilbehør, både til internt og eksternt brug. Den eksterne markise sikrer rummet mod at blive overophedet, hvor de interne gardiner beskytter mod for megen naturligt dagslys og samtidig fungerer dekorativt.

Krav til montering

Type F kuplen kan monteres i taghældninger fra 2 til 15 grader.

Program

Type F kan bestilles i 11 standardstørrelser, i 2 glastyper og som fast karm, med manuelt åbne-lukke-funktion eller med elektrisk åbne-lukke-funktion. En anden fordel ved Type F er, at man kan bestille den i hvilken som helst størrelse man måtte ønske indenfor feltet 60 x 60 cm og 120 x 220 cm. På det danske marked er størrelserne 90 x 120, 100 x 100 og 120 x 220 cm populære blandt privatkunder.

Udmærkelse

Fakro’s Type F ovenlyskuppel blev vinder af den anerkendte Red Dot Design Award i 2016.

► Yderligere information: www.fakro.dk

 

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår